Το England365 το ξανακάνει: Τρεις άσοι και κέρδος επί… πέντε στην Αγγλία!

Διαβάστε την πρόβλεψη του England365 για τις αναμετρήσεις στις μικρότερες κατηγορίες της Αγγλίας, έχοντας επιλέξει τρεις άσους από την Championship και τη League One.  



Το England365 το ξανακάνει: Τρεις άσοι και κέρδος επί… πέντε στην Αγγλία!

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο εξελίχθηκε η πρόβλεψη του England365 μεσοβδόμαδα, καθώς καταφέραμε να κάνουμε το 3Χ3, με τρεις αναμετρήσεις της League One, οι οποίες ξεπερνούσαν το 7.00 ως απόδοση.

Με την ίδια λογική θα επιχειρήσουμε να κάνουμε την εν λόγω επιτυχία να επαναληφθεί, βάζοντας αυτή την φορά στην κουβέντα και την Championship. Και συγκεκριμένα, την… ελληνική Κάρντιφ του Μανώλη Σιώπη και του Δημήτρη Γούτα, η οποία αντιμετωπίζει τη Λέστερ στο «Κινγκ Πάουερ».

Πολύ δύσκολο εγχείρημα προφανώς και θεωρούμε πως η Λέστερ έχει τον πρώτο λόγο, προκειμένου να διατηρηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας, μετά τις δύο διαδοχικές της νίκες, με 3-1 συνολικό σκορ, στο ξεκίνημα.

Περνάμε στην 3η τη τάξει κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου και ο Big Ben έχει ξεχωρίσει δύο άσους. Αυτόν της Μπλάκπουλ και αυτόν της Κάρντιφ. Στην πρώτη περίπτωση, στο ματς της Μπλάκπουλ με τη Λέιτον Όριεντ, παίρνουμε ως δεδομένο πως οι γηπεδούχοι είναι ανώτεροι, αποτελώντας τη μοναδική ομάδα που δεν έχει δεχθεί γκολ στην Α’ Αγγλίας.

Στην δεύτερη περίπτωση και το ματς της Ντέρμπι με τη Φλίτγουντ, έχει μπει το «πρέπει» στη συζήτηση. Πρέπει να κερδίσει η Ντέρμπι. Είναι υποχρεωμένη να το κάνει, ακόμη και αν συζητάμε μόλις για την τέταρτη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Μετρά τρεις διαδοχικές εντός έδρας ήττες, ήταν κατώτερη των περιστάσεων μεσοβδόμαδα απέναντι στην Όξφορντ, αλλά οφείλει να επανορθώσει, με την πίεση στο πρόσωπο του Πολ Γουόρν να μεγαλώνει.

Συνοπτικά λοιπόν, η πρόταση του England365 από τη Novibet:

(17:00) Λέστερ – Κάρντιφ 1 στο 1.52 από τη Novibet

(17:00) Μπλάκπουλ – Λέιτον Όριεντ 1 στο 1.71 από τη Novibet

(17:00) Ντέρμπι – Φλίτγουντ 1 στο 1.62 από τη Novibet