Citizen μέχρι κεραίας: Ο Πεπ έχει περισσότερους τίτλους με την Σίτι παρά με την Μπαρτσελόνα!

Ο άνθρωπος είναι ασταμάτητος! Αχόρταγος! Απολαμβάνει κάθε τρόπαιο σαν να είναι το πρώτο του! Απίστευτο κίνητρο και ορμή για τις επιτυχίες! Πλέον, ο Πεπ Γκουαρδιόλα έχει να επιδείξει και τους περισσότερους τίτλους ως κόουτς της Μάντσεστερ Σίτι, παρά στη θητεία του στην αγαπημένη του Μπαρτσελόνα με την οποία μεγαλούργησε!



Citizen μέχρι κεραίας: Ο Πεπ έχει περισσότερους τίτλους με την Σίτι παρά με την Μπαρτσελόνα!

Ο Καταλανός προπονητής είδε τον Πάλμερ να ισοφαρίζει με ωραία κεφαλιά μετά το γκολ που είχε δεχθεί η Σίτι από τον Εν Νεσίρι στο πρώτο ημίχρονο του Super Cup στο “Γ.Καραϊσκάκης”, με την τύχη στα πέναλτι να στέκεται στο πλευρό των “πολιτών”.

Η τελευταία εκτέλεση των Ανδαλουσιανών σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι και κάπως έτσι οι τρεμπλούχοι έκαναν το... 4x4 για το 2023, μετά το πρωτάθλημα, το Κύπελλο και το Τσάμπιονς Λιγκ.

 

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα πανηγύρισε τον 15ο τίτλο του ως κόουτς της Μάντσεστερ Σίτι και με αυτό το τρόπαιο που κατέκτησε το βράδυ της Τετάρτης, ξεπέρασε όσα είχε πανηγυρίσει στην τρομερή θητεία του στην λατρεμένη του Μπαρτσελόνα (14)!

Παράλληλα, έγινε φυσικά ο πρώτος προπονητής που κατακτά το Super Cup Ευρώπης με τρεις διαφορετικές ομάδες, αφού το έχει καταφέρει τόσο στους “μπλαουγκράνα”, όσο και στην Μπάγερν Μονάχου. Και μάλιστα, ισοφάρισε την επίδοση του Κάρλο Αντσελότι, με τους δυο τους να έχουν το απόλυτο των επιτυχιών στο Super Cup στις τέσσερις φορές που το έχουν διεκδικήσει!

 

Τα μετάλλια έρχονται στα χέρια του και τα κρεμάει στον λαιμό του κάθε 27 ματς με την Σίτι κατά μέσο όρο!

Τρομερές επιδόσεις από τον τρομερό Γκουαρδιόλα που όσο χαλαρός κι αν μπορεί να δείχνει στην άκρη του πάγκου, όσο κι αν δεν θέλει να πιέσει τους ποδοσφαιριστές του, ξέρει πότε είναι το σωστό χρονικό σημείο για να το κάνει και να τους οδηγήσει σαν “καπετάνιος” στον προορισμό τους. Που πλέον, προορισμός της Σίτι, είναι μονάχα τα τρόπαια και η συνέχιση της συλλογής!

Κώστας Ζάλιαρης