Τριάδα με απόδοση… 7 από το England365, στην 3η αγωνιστική της League One!

Ώρα για στοίχημα. Η 3η αγωνιστική της League One βρίσκεται πλέον πιο κοντά από ποτέ και το England365 σας προτείνει τα τρία ματς που μπορούν να… επταπλασιάσουν τα χρήματά σας.



Τριάδα με απόδοση… 7 από το England365, στην 3η αγωνιστική της League One!

Έχεις 10 και θες να τα κάνεις… 70; Το England365 είναι εδώ για εσένα, με μία ιδιαίτερα ανταγωνιστική τριάδα από την 3η αγωνιστική της League One, η οποία μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα κερδοφόρα.

Κάνουμε την αρχή με την αναμέτρηση της Καρλάιλ με τη Γουίγκαν και εμπιστευόμαστε την ομάδα του Σον Μαλόνεϊ. Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν την σεζόν με -8, μετρούν δύο διαδοχικές νίκες, δεν έχουν ηττηθεί σε ενενηντάλεπτο (μόνο στα πέναλτι από τη Ρέξαμ στον 1ο γύρο του Λιγκ Καπ) και έχουν εντυπωσιάσει με τις επιθετικές αρετές τους. Θα τους στηρίξουμε λοιπόν στο Χ2 (διπλή ευκαιρία), σε συνδυασμό με το Over 1,5, το οποίο έχει επιβεβαιωθεί και στα δύο ματς πρωταθλήματος που έχουν δώσει ως στιγμής.

Συνεχίζουμε με το ματς της Σριούσμπερι με την Μπέρτον, με τη φιλοξενούμενη να μην έχει βρει ακόμη γκολ στο πρωτάθλημα. Δεν αποκλείουμε αυτό να συμβεί, αλλά βασιζόμαστε στις τρεις διαδοχικές νίκες των γηπεδούχων απέναντί της, για να ποντάρουμε στο 1Χ και Over 1,5, που συναντάται κοντά στον… διπλασιασμό.

Η τριάδα κλείνει με το Under 2,5 της Μπλάκπουλ κόντρα στη Πορτ Βέιλ. Ματς με χαμηλό σκορ, με την Μπλάκπουλ να είναι μία από τις τέσσερις ομάδες του βαθμολογικού πίνακα, που έχουν κάνει το 2Χ2, δίχως να δεχθούν γκολ. Πιθανό το 1-0, αλλά καλύτερα να προβλέψουμε τα… γκολ και όχι το τελικό αποτέλεσμα.

Συνοπτικά, η τριάδα του England365 με απόδοση 7+, από τη Novibet:

(21:45) Καρλάιλ – Γουίγκαν Χ2 και Over 1,5 στο 2.10

(21:45) Σριούσμπερι – Μπέρτον 1Χ και Over 1,5 στο 1.80

(21:45) Μπλάκπουλ – Πορτ Βέιλ Under 2,5 στο 1.89

 

 

Μιχάλης Κατσίλης