Μια κίνηση, μια μεγάλη ιστορία: Ο Σερ Άλεξ κοίταξε το ρολόι του πατώντας το χορτάρι του «Ολντ Τράφορντ» (vid)

Το κλασσικό Fergie Time που μεγάλωσε μια ολόκληρη γενιά, η οποία έβλεπε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να κυριαρχεί στην Πρέμιερ Λιγκ. Ο Σερ Άλεξ αναβίωσε μια κίνηση που έχει τη δική της ιστορία και το έκανε μπροστά σε χιλιάδες κόσμο της αγαπημένης του ομάδας, κερδίζοντας όλες τις εντυπώσεις στο περιθώριο της αναμέτρησης της Δευτέρας με την Γουλβς.



Μια κίνηση, μια μεγάλη ιστορία: Ο Σερ Άλεξ κοίταξε το ρολόι του πατώντας το χορτάρι του «Ολντ Τράφορντ» (vid)

Ο Σκωτσέζος πολυνίκης πρώην προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν αφήνει την μεγάλη του αγάπη. Έχει αποσυρθεί πλέον εδώ και μια δεκαετία, έχει φροντίσει να βρίσκεται δίπλα στη γυναίκα του, έχει γεμίσει με τόσες άλλες ασχολίες, ζει ήρεμα, όμως, οι «κόκκινοι διάβολοι» βρίσκονται πάντοτε στην καρδιά του.

Για τον λόγο αυτό, δεν χάνει ευκαιρία να βρεθεί είτε στο «Ολντ Τράφορντ», είτε και να ταξιδέψει για εκτός έδρας αναμέτρηση της ομάδας του.

Το βράδυ της Δευτέρας βρέθηκε στο γήπεδο ξανά, για να παρακολουθήσει το 1-0 επί της Γουλβς και περπάτησε στον αγωνιστικό χώρο πηγαίνοντας προς το σημείο των πάγκων.

Έχοντας καταλάβει πως προκάλεσε τον ενθουσιασμό του κόσμου, έκανε μια κίνηση να κοιτάξει το ρολόι του και αμέσως ζωντάνεψε σε όλους τεράστιες αναμνήσεις εποχών... τίτλων.

 

Κώστας Ζάλιαρης