Πόσους Έλληνες θα έχουμε τη νέα σεζόν στο «Νησί»; Τέσσερις, πέντε ή έξι;

Ο Χρήστος Τζόλης αποχωρεί για την Φορτούνα Ντίσελντορφ, ο Δημήτρης Γούτας αφίχθη στο «Νησί», ο Κώστας Τσιμίκας μένει στη Λίβερπουλ και ο Ντίνος Μαυροπάνος ετοιμάζει βαλίτσες; Πόσοι - τέλος πάντων - θα είναι οι Έλληνες στο «Νησί» τη νέα σεζόν;



Πόσους Έλληνες θα έχουμε τη νέα σεζόν στο «Νησί»; Τέσσερις, πέντε ή έξι;

Μοιάζει με κουίζ, αλλά είναι πράγματι μία ρεαλιστική ιστορία. Πιστοποιείται με τεκμήρια, δεν μπορεί να αμφισβητηθεί και προς το παρόν, δεν επιδέχεται μία μόνο σωστή ή λανθασμένη απάντηση.

Διότι κανείς δεν μπορεί να απαντήσει με σιγουριά, πόσοι Έλληνες θα αγωνίζονται στην Premier League και την Championship κατά τη διάρκεια της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Μπορούμε μόνο να επισημάνουμε τις δεδομένες απαντήσεις. Τον Δημήτρη Γιαννούλη, που κατά πάσα πιθανότητα θα είναι και βασικός στη Νόριτς του Ντέιβιντ Βάγκνερ, απορρίπτοντας δύο προτάσεις από τη Ρωσία, τον Δημήτρη Γούτα, που αναμένεται να αποτελέσει τον ηγέτη της άμυνας της Κάρντιφ του Ερόλ Μπουλούτ, τον Κώστα Τσιμίκα της Λίβερπουλ, ως εναλλακτική λύση του Άντι Ρόμπερτσον, και τον Τζορτζ Μπάλντοκ, που θα βρεθεί για δεύτερη φορά στην καριέρα του σε μία τριετία στην κορυφαία κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Αναφέραμε τέσσερα διαφορετικά ονόματα και όπως θα προσέξατε, σε αυτά δεν έχουμε συμπεριλάβει τον Χρήστο Τζόλη. Φημολογείται πως θα αποχωρήσει από τη Νόριτς, με τη μορφή δανεισμού, με προορισμό τη Γερμανία και την Φορτούνα Ντίσελντορφ.

Τέλος, ας μην ξεχνάμε και το στόρυ που έχει προκύψει τις τελευταίες ώρες με τον Ντίνο Μαυροπάνο. Ενδιαφέρον της Γουέστ Χαμ και της Γουλβς, ιδιαίτερα πιθανό το ενδεχόμενο μετακόμισής του στην Premier League, σε περίπτωση που η Νάπολι κάνει πίσω ως προς την απόκτησή του από την Στουτγκάρδη.

Πού καταλήγουμε λοιπόν; Θα έχουμε μόλις τέσσερις Έλληνες στο «Νησί» φέτος, αν αποχωρήσει ο Χρήστος Τζόλης ή θα παραμείνει στη Νόριτς και ο αριθμός θα αυξηθεί; Ή μήπως τα πράγματα μείνουν ως έχουν και ο Ντίνος Μαυροπάνος συμπληρώσει τους 5+1 διεθνείς μας επί αγγλικού εδάφους;

Δημήτρης Μανάκος