Ο Χέντερσον αποχωρεί έχοντας σκοράρει τελευταία φορά σε επιβλητικό πέρασμα από το «Γκούντισον Παρκ» (vid)

Ο Τζόρνταν Χέντερσον τις επόμενες μέρες θ’ αποτελεί κι επίσημα ποδοσφαιριστή της Αλ Ετιφάκ και αφήνει την Λίβερπουλ έπειτα από 12 χρόνια τρομερής παρουσίας, έχοντας σκοράρει για τελευταία φορά σε επιβλητική εμφάνιση των «κόκκινων» σε ντέρμπι με την Έβερτον.  



Ο Χέντερσον αποχωρεί έχοντας σκοράρει τελευταία φορά σε επιβλητικό πέρασμα από το «Γκούντισον Παρκ» (vid)

Ο 33χρονος Άγγλος χαφ αποφάσισε να κλείσει τον τεράστιο κύκλο της θητείας του στο «Άνφιλντ» και ο Στίβεν Τζέραρντ τον έπεισε ν’ αποδεχθεί την πρόκληση της πολύ διαφορετικής κατάστασης και προφανώς της λιγότερο πιεστικής καθημερινότητας, στην Αλ Ετιφάκ.

Ο «Χέντο» έχει κατακτήσει κάθε τίτλο που έχει διεκδικήσει με το κλαμπ του Μέρσεϊσαϊντ, έχει καταφέρει να πρωταγωνιστήσει στα χρόνια του Κλοπ όπου ο σύλλογος πραγματικά εξελίχθηκε σε απίστευτο βαθμό και επέστρεψε στα τρόπαια, όμως τώρα, ρίχνει τους τίτλους τέλους.

Πάντως, την τελευταία φορά που ο κόσμος της Λίβερπουλ είδε τον πολύπειρο μέσο να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα σε επίσημο παιχνίδι, το ημερολόγιο έγραφε Δεκέμβρη του 2021.

Πιο συγκεκριμένα, σε επίσκεψη των «κόκκινων» στο «Γκούντισον Παρκ», ο Χέντερσον είχε ανοίξει το σκορ με υπέροχο αριστερό πλασέ στην κίνηση έπειτα από γύρισμα του Ρόμπερτσον από αριστερά. Σ’ εκείνο το παιχνίδι οι φιλοξενούμενοι έφτασαν πανεύκολα στο τελικό 4-1, με τους Σαλάχ (2) και Ζότα να βρίσκουν δίχτυα και τον Ντεμαράι Γκρέι να έχει πετύχει το μοναδικό τέρμα της Έβερτον στο ντέρμπι.

 

 

Κώστας Ζάλιαρης