Ντεμπούτο Ράις και πρώτο γκολ για Χάβερτς σε νίκη – ρεκόρ για την Άρσεναλ (vids)

Ο Ντέκλαν Ράις εμφανίστηκε για πρώτη φορά με την φανέλα της Άρσεναλ – αν και με την ιδιαίτερη εκτός έδρας εμφάνιση – ενώ, ο Κάι Χάβερτς πέτυχε το παρθενικό του γκολ με εντυπωσιακό τρόπο στη νίκη – ρεκόρ επί των MLS All – Stars.  



Ντεμπούτο Ράις και πρώτο γκολ για Χάβερτς σε νίκη – ρεκόρ για την Άρσεναλ (vids)

Για πρώτη φορά στα χρονικά οι αστέρες του MLS γνωρίζουν ήττα με το βαρύ 5-0 σε ματς προετοιμασίας και αυτό το προκάλεσαν οι «κανονιέρηδες» του Μικέλ Αρτέτα στην αναμέτρηση που έλαβε χώρα τα ξημερώματα.

Σε αυτό το παιχνίδι, ο Ντέκλαν Ράις πραγματοποίησε το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τη νέα του ομάδα μετά τη μεταγραφή ρεκόρ για Βρετανό ποδοσφαιριστή έναντι 105 εκατ.λιρών. Συμμετοχή στο παιχνίδι κατέγραψε και ο Γιούριεν Τίμπερ που πήρε χρόνο στο χορτάρι από τον προπονητή του. 

Μάλιστα, ο Κάι Χάβερτς πέτυχε το παρθενικό του γκολ με πολύ ωραίο τρόπο, κατεβάζοντας από αριστερά εντός περιοχής με το στήθος και κάνοντας το δυνατό βολέ για να διαμορφώσει το τελικό 5-0.

Στα highlights η τρομερή μπαλιά του Έντεγκααρντ στο γκολ του Μαρτινέλι και το σκοράρισμα με λόμπα από τον Γκάμπριελ Ζεσούς.

 

 

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης