Η Άστον Βίλα στέλνει ηχηρό μήνυμα με τη μεταγραφή του Τόρες

Η Άστον Βίλα επισημοποίησε τη μεταγραφή του Πάου Τόρες από τη Βιγιαρεάλ, ενός εκ των καλύτερων αμυντικών στη La Liga, στέλνοντας έτσι ένα ηχηρό μήνυμα στους υπόλοιπους της Premier League ότι η περσινή επιτυχία ήταν μόνο η… αρχή!  



Η Άστον Βίλα στέλνει ηχηρό μήνυμα με τη μεταγραφή του Τόρες

Πρόκειται για έναν από τους καλύτερους αμυντικούς του ισπανικού πρωταθλήματος την περσινή σεζόν. Οι καταπληκτικές του εμφανίσεις με τη φανέλα της Βιγιαρεάλ είναι που εντυπωσίασαν τον Ουνάι Έμερι και ο λόγος που η Άστον Βίλα ξόδεψε 32 εκατ. ευρώ για να κάνει τον Πάου Τόρες δικό της. 

Τα νούμερά του αναδεικνύουν την ποιότητα που τον χαρακτηρίζει, αφού είναι καταπληκτικός με την μπάλα στα πόδια και έχει μεγάλη συμμετοχή στο build-up της ομάδας του. Του αρέσει να παίρνει ρίσκα και επιβραβεύεται για αυτό, καταγράφοντας 26 επιτυχημένες ντρίμπλες την σεζόν 2022/23, ενώ δημιούργησε και 14 ευκαιρίες για γκολ.

 

Τα στατιστικά του τον φέρνουν στην κορυφή της λίστας σχεδόν σε κάθε σχετική κατηγορία, σε σύγκριση με τους άλλους κεντρικούς αμυντικούς της La Liga, και μία τέτοια κίνηση από την Άστον Βίλα φανερώνει τις προθέσεις του συλλόγου. Η 7η θέση που κατέλαβε στην Premier League και το ευρωπαϊκό «εισιτήριο» που πήρε, αποτελούν απλά την αρχή για το κλαμπ, το οποίο έχει αρκετά υψηλότερες βλέψεις.

Αυτό αντιλαμβάνεται κανείς και με μία γρήγορη ματιά στον άνθρωπο που προσέλαβαν για τεχνικό διευθυντή, τον Μόντσι. Πρόκειται για προσθήκες και για πρότζεκτ που στέλνει το μήνυμα στους εντός κι εκτός συνόρων αντιπάλους της Βίλα από τη νέα σεζόν, ώστε να την πάρουν απόλυτα στα σοβαρά...

 

 

Χρήστος Σκούρας