Αποκλειστικό: «Ο Τσάκα θέλει να μείνει στην Άρσεναλ και να παίξει στο Champions League!»

Μπορεί ο Fabrizio Romano να επισημαίνει πως ο Γκρανίτ Τσάκα αποχωρεί από την Άρσεναλ για τη Μπάγερ Λεβερκούζεν, όμως οι πληροφορίες του England365 λένε κάτι πλήρως διαφορετικό. Τι είναι αυτό; Πως ο Ελβετός θέλει να παραμείνει στους «κανονιέρηδες», την στιγμή που συζητά με άλλη ομάδα, που θα παίξει στο Champions League, έχοντας απορρίψει τη Μπάγερ Λεβερκούζεν!



Αποκλειστικό: «Ο Τσάκα θέλει να μείνει στην Άρσεναλ και να παίξει στο Champions League!»

Πριν από μερικά λεπτά, ο Fabrizio Romano επισήμανε πως ο Γκρανίτ Τσάκα αποχωρεί από την Άρσεναλ, με προορισμό τη Γερμανία και τη Μπάγερ Λεβερκούζεν, με την συμφωνία των δύο πλευρών να είναι γνωστή από τον Μάιο και να ισχύει ακόμη.

Ωστόσο, οι πληροφορίες του England365 θέλουν την εν λόγω πληροφορία να μην ευσταθεί, καθώς άτομα από το στενό οικογενειακό περιβάλλον του Ελβετού, επισημαίνουν πως ο ίδιος έχει αποκλείσει τη Μπάγερ Λεβερκούζεν από το μυαλό του.

Συγκεκριμένα, ο Ελβετός θέλει να αγωνιστεί του χρόνου στο Champions League και οι Γερμανοί δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Για τον λόγο αυτό, συζητά με μία ακόμη ομάδα, η οποία εν αντιθέσει με τη Λεβερκούζεν, θα βρεθεί του χρόνου στα… αστέρια.

Οι εξελίξεις «τρέχουν», ο Τσάκα έχει στα χέρια του παραπάνω από μία επιλογές, δεν προτιμά τη Λεβερκούζεν, αλλά στο πίσω μέρος του μυαλού του είναι η Άρσεναλ. Για τον λόγο αυτό, οι πηγές του England365 κατέληξαν στο ότι «μάλλον, ο Γκρανίτ θα συνεχίσει να βρίσκεται στην ομάδα και την επόμενη σεζόν!»

Δημήτρης Μανάκος