Το ¼ των ομάδων της Premier League δεν έχει… ανακοινώσει μεταγραφή - «Κλέβει» την παράσταση η Μπράιτον!

Συμπληρώσαμε περισσότερες από το 20 ημέρες στο μεταγραφικό παζάρι και μπήκαμε στην διαδικασία να αναλύσουμε τις επίσημες κινήσεις που έχουν λάβει χώρα ως στιγμής. Βγάζοντας λοιπόν εκτός τα «Here we go» και τις συμφωνίες που δεν έχουν επικυρωθεί, Μπράιτον και Μπέρνλι εντυπωσιάζουν, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Έβερτον αναμένουν καρτερικά!



Το ¼ των ομάδων της Premier League δεν έχει… ανακοινώσει μεταγραφή - «Κλέβει» την παράσταση η Μπράιτον!

Εκκρεμούν πολλές ανακοινώσεις. Αυτό είναι πράγματι μία αλήθεια. Η Μάντσεστερ Σίτι φημολογείται πως έχει συμφωνήσει με τον Γιόσκο Γκβάρντιολ, η Άρσεναλ αναμένει να ανακοινώσει τον Ντέκλαν Ράις και τον Γιουριέν Τίμπερ, η Τσέλσι ολοκλήρωσε το πάρε - δώσε και πλέον… αγοράζει, και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε την πρώτη της κίνηση, με τον Μέισον Μάουντ να γίνεται «κόκκινος διάβολος».

Το England365 μπαίνει όμως σε μία διαφορετική διαδικασία και υπολογίζει μόνο τις μεταγραφές που έχουν επισημοποιηθεί. Συνεπώς, η λίστα διαμορφώνεται διαφορετικά και έχουμε στην κορυφή του… πίνακα, δύο ομάδες που ουδείς είχε συνειδητοποιήσει.

Τη Μπράιτον και τη Μπέρνλι, με τους «γλάρους» να βρίσκονται πιθανώς και ένα βήμα πιο μπροστά, αναλογικά με την αξία των ποδοσφαιριστών που αγοράζουν. Διότι ο Τζέιμς Μίλνερ βρίσκεται πλέον στο ρόστερ τους, ο Ζοάο Πέδρο το ίδιο, ο Μπαρτ Βερτμπρούγκεν αποτελεί τον αντικαταστάτη του Σάντσεθ κάτω από τα δοκάρια, και ο Νταχούντ αποκτήθηκε από τη Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Καμία άλλη ομάδα έχει πραγματοποιήσει περισσότερες «επίσημες» μεταγραφές από αυτή του Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι. Ακολουθεί ο σύλλογος του Βινσέντ Κομπανί, αλλά και η Τότεναμ, η οποία ναι μεν μετρά δύο νέες αφίξεις, του Μάντισον και του Βικάριο, πλην όμως διατήρησε στο ρόστερ της και του Κουλουσέφσκι και Πέδρο Πόρο.

Από εκεί και πέρα, η Λίβερπουλ προηγείται της Μάντσεστερ Σίτι, με τον Ντόμινικ Σόμποσλαϊ να κάνει τη διαφορά, ενώ υπάρχουν και πέντε ομάδες που προς στιγμήν, δεν έχουν δώσει στο κοινό τους την χαρά της ανακοίνωσης.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Έβερτον, η Φούλαμ, η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και η Γουέστ Χαμ. Όλες βρίσκονται κοντά, μία «ανάσα» ή ένα… Official μακριά. Προς το παρόν όμως, το ¼ της Premier League δεν έχει ανακοινώσει μεταγραφή!

Αναλυτικά, οι επίσημες μεταγραφές των ομάδων της Premier League:

Μπράιτον: Ζοάο Πέδρο, Μπαρτ Βερτμπρούγκεν, Τζέιμς Μίλνερ, Μαχμούντ Νταχούντ

Μπέρνλι: Τζόρνταν Μπέργκερ, Ντάρα Ο’Σέα, Λόρενς Βιγκοουρό, Μικέλ Ομπαφέμι

Τότεναμ: Τζέιμς Μάντισον, Πέδρο Πόρο, Ντέγιαν Κουλουσέφσκι, Γουλιέλμο Βικάριο

Τσέλσι: Κρίστοφερ Ενκουνκού, Νίκολας Τζάκσον, Ντιέγκο Μορέιρα

Λίβερπουλ: Ντόμινικ Σόμποσλαϊ, Αλέξις ΜακΆλιστερ

Νιούκαστλ: Σάντρο Τονάλι, Γιανκούμπα Μιντέχ

Μπόρνμουθ: Τζόυνιορ Τραορέ, Τζάστιν Κλάιφερτ

Μπρέντφορντ: Κέβιν Σέντε, Μαρκ Φλέκεν

Λούτον: Σιεντότσιε Ογκμπένε, Ματς Άντερσεν

Μάντσεστερ Σίτι: Ματέο Κόβασιτς

Άρσεναλ: Κάι Χάβερτς

Άστον Βίλα: Γιούρι Τίλεμανς

Κρίσταλ Πάλας: Τζέφερσον Λέρμαν

Νότιγχαμ Φόρεστ: Κρις Γουντ

Γουλβς: Μπουμπακάρ Τραορέ, Τομ Κινγκ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ:

Έβερτον: -

Φούλαμ: -

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ: -

Γουέστ Χαμ: -

 

Δημήτρης Μανάκος