Ο Χάβερτς έχει γκολ ή ασίστ απέναντι σε όλο το Big 6, εκτός της Άρσεναλ που τον… αγοράζει!

Γκολ και ασίστ απέναντι στην Άρσεναλ; Δεν το έχει πράξει ποτέ ο Κάι Χάβερτς. Και αισίως, είναι έτοιμος να υπογράψει στη μοναδική ομάδα, την οποία δεν κατάφερε ποτέ να «πληγώσει» από το Big 6, δίχως να έχει καταγράψει ποτέ συμμετοχή σε γκολ όταν την αντιμετώπιζε!



 Ο Χάβερτς έχει γκολ ή ασίστ απέναντι σε όλο το Big 6, εκτός της Άρσεναλ που τον… αγοράζει!

Μία «ανάσα» από τη μετακίνησή του στην Άρσεναλ φημολογείται πως βρίσκεται ο Κάι Χάβερτς, ο οποίος τα έχει βρει σε όλα με τους «κανονιέρηδες» και η Τσέλσι αναμένεται να ανάψει το «πράσινο φως» έναντι 65 εκατομμυρίων για τη μετακόμισή του στο «Έμιρεϊτς».

Κομβικό ρόλο μάλιστα φημολογείται πως έχει διαδραματίσει η επιθυμία του ίδιου ποδοσφαιριστή, με τον Χάβερτς και την Άρσεναλ να συνδέονται με έναν… οξύμωρο τρόπο. Τι θέλουμε να πούμε με αυτό;

Πως η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα αποτελεί τη μοναδική που εντάσσεται στο Big 6 και δεν έχει δει ποτέ τον Γερμανό να συμμετέχει σε γκολ απέναντί της. Είτε με έμμεσο, είτε με άμεσο τρόπο. Επί της ουσίας, ο Χάβερτς δεν έχει καταφέρει να σκοράρει κόντρα στην Άρσεναλ, γεγονός που επιβεβαιώνεται και με τις τελικές του πάσες, καθώς επίσης ποτέ δεν έχει μοιράσει ασίστ απέναντί της!

Το ίδιο φυσικά δεν συμβαίνει με τις υπόλοιπες ομάδες του Big 6. Περισσότερο από κάθε άλλη, ο Χάβερτς έχει αντιμετωπίσει τη Μάντσεστερ Σίτι, έχοντας σκοράρει δις, δίχως να έχει μοιράσει ασίστ.

Από ένα γκολ έχει πετύχει απέναντι σε Λίβερπουλ και Τότεναμ, επίσης χωρίς να έχει καταγράψει τελική πάσα, ενώ στις τρεις φορές που έχει τεθεί αντιμέτωπος με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μετρά μία ασίστ, στην προπέρσινη σεζόν, στο 1-1 των δύο ομάδων, στην 37η αγωνιστική.

Συνεπώς, η Άρσεναλ αποτελεί τη μοναδική ομάδα του Big 6 που δεν έχει «πληγωθεί» από αυτόν! Ποτέ. Και αυτή, εντελώς συμπτωματικά, είναι κατά πάσα πιθανότητα, η επόμενη ομάδα της καριέρας του.

Αναλυτικά, τα γκολ και οι ασίστ του Κάι Χάβερτς απέναντι στις ομάδες του Big 6:

Αντίπαλος

Συμμετοχές

Γκολ

Ασίστ

Μάντσεστερ Σίτι

8

2

-

Λίβερπουλ

6

1

-

Τότεναμ

6

1

-

Άρσεναλ

6

-

-

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

3

-

1

 

Δημήτρης Μανάκος