Ο Μπάλογκαν κάνει την Άρσεναλ να τον καμαρώνει όλο και πιο πολύ! (vid)

Μετά την τρομερή σεζόν του με την Ρεμς στην Γαλλία, ο Φολαρίν Μπάλογκαν κατάφερε να βιώσει βραδιές καριέρας στις πρώτες του εμφανίσεις με την εθνική ομάδα των ΗΠΑ, κατακτώντας και το CONCACAF Nations League!  



Ο Μπάλογκαν κάνει την Άρσεναλ να τον καμαρώνει όλο και πιο πολύ! (vid)

Ο Αμερικανός επιθετικός ανήκει στους «κανονιέρηδες» και για την σεζόν που ολοκληρώθηκε πριν από περίπου έναν μήνα, «ψήθηκε» για τα καλά με την Ρεμς, όπου πέτυχε 21 τέρματα στην πρώτη κατηγορία του γαλλικού πρωταθλήματος.

Προτού πάρει τις ανάσες του για το φετινό καλοκαίρι, πρόσφερε τις υπηρεσίες του και στην εθνική ομάδα των ανδρών των ΗΠΑ για πρώτη φορά και τα πήγε περίφημα! Μετά το ντεμπούτο του στο σούπερ και γεμάτο ένταση, ματς, με τους Μεξικανούς, αγωνίστηκε και στον τελικό του CONCACAF Nations League απέναντι στον Καναδά.

Μάλιστα, βρήκε και το δρόμο για τα δίχτυα για πρώτη φορά με τη φανέλα με το εθνόσημο, με υπέροχη κίνηση στην πλάτη του αμυντικού και μονοκόματο σουτ έπειτα από την κάθετη του Τζίο Ρέινα.

Ο Μπάλογκαν πήρε το μετάλλιο με την επιτυχία των ΗΠΑ και η Άρσεναλ καμαρώνει που μπορεί να τον απολαύσει για τα επόμενα χρόνια!

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης