Ο ασταμάτητος Μπρούνο Φερνάντες στην καλύτερη εκδοχή του... difference maker (vids)

Ο Μπρούνο Φερνάντες τελείωσε την σεζόν σε συλλογικό επίπεδο και συνεχίζει με την εθνική Πορτογαλίας… δίχως φρένα! Δυο γκολ και μια ασίστ είχε στο 3-0 επί των Βόσνιων το βράδυ του Σαββάτου κι αν κάποιος δεν τον … αναγκάσει να κάνει διακοπές, δεν θα σταματήσει ποτέ!  



Ο ασταμάτητος Μπρούνο Φερνάντες στην καλύτερη εκδοχή του... difference maker (vids)

Πλέον, έχει τρομερά έξυπνα πατήματα στην αντίπαλη περιοχή. Ξέρει πότε να τρέξει για να συμμετέχει σε φάσεις, πότε να περιμένει και σε ποια σημεία για να βοηθήσει σε κατάσταση που στα αντίπαλα καρέ υπάρχουν ευκαιρίες, αλλά και φυσικά δημιουργεί… ακατάπαυστα.

Ο Μπρούνο Φερνάντες από season changer στον πρώτο του καιρό στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έχει αποδείξει πολλάκις πως μπορεί να γίνει game changer με ελάχιστες κινήσεις και πλέον χαρακτηρίζεται και ως «difference maker» με όσα συνεχίζει και κάνει με τη φανέλα της Πορτογαλίας.

 

 

Στο ματς με τους Βόσνιους για τα προκριματικά του Euro 2024 και προκειμένου οι Ίβηρες να παραμείνουν απόλυτοι στο γκρουπ που συμμετέχουν, ο Μπρούνο ετοίμασε με ωραία κάθετη το πρώτο γκολ της ομάδας του για τον Μπερνάρντο Σίλβα και μετά ανέλαβε δράση.

Πρώτα με ωραίο… drive – με μπασκετική διάλεκτο – στην περιοχή και κεφαλιά όντας αμαρκάριστος καθώς ουδείς ακολούθησε την κίνησή του, ενώ έπειτα, περίμενε στα όρια της περιοχής για να κάνει ένα υπέροχο σουτ και να διαμορφώσει το τελικό 3-0 της αναμέτρησης.

 

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι στα πιο πρόσφατα 201 ενενηντάλεπτα που έχει καταγράψει είτε σε συλλογικό επίπεδο, είτε με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, έχει συμμετοχή σε 149 γκολ! Αναμφίβολα πρόκειται για έναν από τους κορυφαίους δημιουργούς στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο αυτή τη στιγμή κι έναν από τους καλύτερους μέσους που μπορεί να εντοπίσει κανείς, κυρίως με την έφεση που έχει στην έκφραση των επιθέσεων και το σκοράρισμα.

Το μυστικό του είναι πολύ απλό: «Απλά αισθάνομαι ευλογημένος που κάνουμε αυτό το επάγγελμα, το οποίο βέβαια δεν είναι επάγγελμα, αλλά το όνειρο που είχαμε από μικρά παιδιά όλοι μας. Όπως όνειρο είναι κι αυτό που ζω παίζοντας για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ» έχει δηλώσει ο Μπρούνο που… δεν έχει stop για φέτος. Και συνεχίζει να κάνει τρομερά πράγματα.

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης