Χούλιαν Άλβαρες: Ο μοναδικός στην ιστορία του ποδοσφαίρου με τρεμπλ και Μουντιάλ την ίδια σεζόν!

Έχει καταλάβει κανείς τι έκανε ο Χούλιαν Άλβαρες φέτος; Τι έχει ζήσει; Τρεμπλ και Παγκόσμιο Κύπελλο σε 365 ημέρες, στην πρώτη του σεζόν στο «Νησί». Ο μοναδικός που έχει πράξει κάτι τέτοιο, σε ολόκληρη την ιστορία του ποδοσφαίρου!



Χούλιαν Άλβαρες: Ο μοναδικός στην ιστορία του ποδοσφαίρου με τρεμπλ και Μουντιάλ την ίδια σεζόν!

Μπορεί να είναι μόλις 23 ετών. Μπορεί να ήρθε μόλις φέτος στο «Νησί» και τη Μάντσεστερ Σίτι. Όμως αυτό που κατάφερε, δίχως καν να αγωνιστεί στον τελικό, είναι αναμφίβολα ασύλληπτο. Ο λόγος φυσικά για τον Χούλιαν Άλβαρες.

Δεν τον είδαμε στην Τουρκία, βρέθηκε στον πάγκο και η σύντομη εμπειρία του σε τέτοιου είδους καταστάσεις, δεν άφησε τον Πεπ Γκουαρδιόλα να τον αξιοποιήσει. Με το σφύριγμα της λήξης όμως και το τελικό 1-0 της Μάντσεστερ Σίτι, ο Αργεντίνος έγινε ο μοναδικός στην ιστορία του ποδοσφαίρου που πράττει κάτι τέτοιο…

Τι είναι αυτό; Πήρε το Παγκόσμιο Κύπελλο με την Αργεντινή και εν συνεχεία κατέκτησε την Premier League, το FA Cup και το Champions League με τους «πολίτες».

 

 

Τα κατάφερε και έγινε ο μόνος παίκτης στην ιστορία του αγαπημένου μας αθλήματος που την ίδια σεζόν, παίρνει τρία τρόπαια και Μουντιάλ. Είναι απίθανο. Και ας μην ξεχνάμε πάντα, πως μιλάμε για ένα… παιδί, που γεννήθηκε το 2000!

 

 

Δημήτρης Μανάκος