Κουπάτη Γουέστ Χαμ με αήττητη διαδρομή και με περισσότερες νίκες από την Πρέμιερ!

Τι τρελή σεζόν… Η Γουέστ Χαμ πανηγύρισε το πρώτο της ευρωπαϊκό τρόπαιο μετά από 58 χρόνια σε μια σεζόν που ήταν… αλλόκοτη! Περισσότερες νίκες φέτος εκτός συνόρων παρά στην Πρέμιερ Λιγκ και μάλιστα, όλη η διαδρομή προς τον μεγάλο τελικό και την κατάκτηση του τροπαίου, κατεγράφη δίχως ήττα!  



Κουπάτη Γουέστ Χαμ με αήττητη διαδρομή και με περισσότερες νίκες από την Πρέμιερ!

Τα «σφυριά» έφτασαν μέχρι και τον τελικό της Πράγας στην τρίτη τη τάξει ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, κάνοντας σταθερά βήματα με συνέπεια και αποφασιστικότητα, δίχως νΆ αποφασίζουν νΆ αφήσουν τις ευρωπαϊκές τους περιπέτειες ώστε να σώσουν τη χρονιά στην Πρέμιερ Λιγκ. Τα κατάφεραν και τα δύο.

Επιβίωσαν στη μεγάλη κατηγορία της Αγγλίας και έγραψαν ιστορία το βράδυ της Τετάρτης στον πρώτο τους ευρωπαϊκό τελικό μετά από 47 χρόνια!

Σε 13 παιχνίδια στο φετινό Europa Conference League, η Γουέστ Χαμ σημείωσε 12 νίκες και μόλις μια ισοπαλία για να φτάσει μέχρι την πηγή και να πιεί το γάργαρο νερό του θριάμβου με την κατάκτηση του τίτλου.

Παράλληλα, η 12η και τελευταία ευρωπαϊκή νίκη της αγωνιστικής περιόδου, σήμανε πως τα θετικά αποτελέσματα στο τουρνουά είναι περισσότερα από τις νίκες που πανηγύρισαν οι Λονδρέζοι στην Πρέμιερ Λιγκ, όπου τα 11 «τρίποντα» ήταν αρκετά για την παραμονή!

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης