Η επική απάντηση του Ζλάταν για την τοιχογραφία: «Στη Γιουνάιτεντ δεν ξέρουν τη μορφή του Θεού»! (vid)

Ο Τιερί Ανρί πριν από μερικά χρόνια είχε επισκεφθεί το Μάντσεστερ για να μιλήσει με τον Ζλάταν και φυσικά μια από τις ατάκες του Σουηδού που είχαν γίνει viral, είχε να κάνει με… τον Θεό και την τοιχογραφία που έλειπε από το γυμναστήριο των «κόκκινων διαβόλων».  



Η επική απάντηση του Ζλάταν για την τοιχογραφία: «Στη Γιουνάιτεντ δεν ξέρουν τη μορφή του Θεού»! (vid)

Ο «Ίμπρα» έριξε τους τίτλους τέλους της καριέρας του, το βράδυ της Κυριακής, 4 του Ιούνη του 2023, αποφασίζοντας πως πλέον δεν μπορεί το σώμα του ν’ αντέξει το υψηλότερο επίπεδο. Το τελευταίο διάστημα περιορίστηκε να βοηθάει τους πιο νεαρούς συμπαίκτες του και να τους καθοδηγεί, παρά να παίζει και να μοχθεί εκείνος. Άλλωστε, μπορούσε να κάνει σε πολύ μικρότερο βαθμό τα πράγματα για τα οποία έγινε θρύλος.

Φυσικά είναι η μέρα που υπάρχει η μεγαλύτερη αφορμή για να θυμηθεί κανείς ατάκες του Ζλάταν που έμειναν στα χρονικά και μια από αυτές είναι εκείνη που είχε πει στον Τιερί Ανρί πριν από μερικά έτη.

Ο «Τιτί» είχε βρεθεί στο Μάντσεστερ για να πάρει συνέντευξη από τον Σουηδό και παρατήρησε ότι έλειπε η δική του τοιχογραφία από το γυμναστήριο της ομάδας. «Είναι γιατί δεν ξέρουνε την μορφή του Θεού» απάντησε ο Ιμπραΐμοβιτς και φυσικά προκάλεσε γέλια.

Όσο για τη συνέντευξή του, όταν μπήκε στο χώρο ο Πολ Πογκμπά, άρχισε τρομερός χαβαλές, αφού οι δυο τους είχαν τρομερή σχέση.

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης