Το όνειρο πραγματοποιήθηκε στα 17: Μία ζωή στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ», μόνο Νιούκαστλ ο Μάιλι!

Πόσο περήφανος πρέπει να αισθάνεται. Πώς ένα όνειρο πραγματοποιήθηκε μέσα σε 14 αγωνιστικά λεπτά, χάρη στον Έντι Χάου. Ονομάζεται Λιούις Μάιλι. Είναι Νιούκαστλ. Φορά αυτή τη φανέλα από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Και πλέον, το έκανε για πρώτη φορά και σε επαγγελματικό επίπεδο, στο «Στάμφορντ Μπριτζ».



Το όνειρο πραγματοποιήθηκε στα 17: Μία ζωή στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ», μόνο Νιούκαστλ ο Μάιλι!

Το ντεμπούτο του με τη Νιούκαστλ πραγματοποίησε σε ηλικία 17 ετών ο Λιούις Μάιλι, ο οποίος είδε το όνειρό του να παίρνει σάρκα και οστά, ένα χρόνο πριν ενηλικιωθεί. Ο Έντι Χάου είναι ο πρώτος προπονητής του σε επαγγελματικό επίπεδο.

Τον πίστεψε, θεώρησε πως είναι έτοιμος και δεν δίστασε να τον χρησιμοποιήσει απέναντι στην Τσέλσι, από τη στιγμή που τα πάντα είχαν κριθεί. Οι «καρακάξες» θα τερμάτιζαν στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, το Champions League ήταν εξασφαλισμένο και ο Μάιλι πήρε την ευκαιρία του.

Μετά από πέντε αναμετρήσεις με την δεύτερη ομάδα της Νιούκαστλ, επιλέχθηκε να αγωνιστεί 4 λεπτά στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Τα 14 πιο πολύτιμα λεπτά της ζωής του.

Μιλάμε άλλωστε για ένα παιδί που είναι Νιούκαστλ από μικρό παιδί. Και μεγαλύτερη ικανοποίηση από τον ίδιο και τον πατέρα του, ουδείς μπορεί να λάβει. Ο τελευταίος άλλωστε, ανάρτησε φωτογραφία με τον γιο του ως παιδί να φορά τη φανέλα της Νιούκαστλ. Και 15 χρόνια μετά, το παιδί μεγάλωσε, αλλά το σήμα της αγαπημένης του ομάδας, δεν το έβγαλε ποτέ από πάνω του!

Δημήτρης Μανάκος