Η Women Super League είναι… μπλε: Τέταρτη συνεχόμενη κατάκτηση από την Τσέλσι! (vid)

Το «θρίλερ» της W omen Super League έλαβε τέλος. Η Τσέλσι έκανε το χρέος της απέναντι στη Ρέντινγκ (0-3) και αναδείχθηκε πρωταθλήτρια για τέταρτη διαδοχική σεζόν. Έκανε το χρέος της η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέναντι στη Λίβερπουλ (0-1), στην 11η θέση τερμάτισε η Μπράιτον της Βεατρίκης Σαρρής, μετά την ήττα με 1-0 από τη Λέστερ.



Η Women Super League είναι… μπλε: Τέταρτη συνεχόμενη κατάκτηση από την Τσέλσι! (vid)

Πρόκειται για την πιο συναρπαστική Women Super League που έλαβε χώρα ποτέ και εν τέλει αυτή «βάφτηκε» μπλε. Η Τσέλσι ήθελε τη νίκη για να είναι σίγουρη η 4η συνεχόμενη κατάκτηση του πρωταθλήματος και αυτή ήρθε με χαρακτηριστική ευκολία απέναντι στη Ρέντινγκ.

Το σκορ άνοιξε η Σαμ Κερ, στο 18ο λεπτό, για να έρθει η Ρέιτεν και να διαμορφώσει το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους, απέναντι στην ομάδα που δεν θα βρίσκεται στα «μεγάλα σαλόνια» της Women Super League την επόμενη σεζόν.

Ο ρυθμός έπεσε και η Κερ σκόραρε ξανά για το τελικό 3-0, με τους Λονδρέζους να συνεχίζουν το σερί των κατακτήσεων από το 2019 και έπειτα.

Από εκεί και πέρα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έμεινε στην 2η θέση του πρωταθλήματος και στο -2 από την πρωταθλήτρια (56 βαθμοί), μετά τη νίκη της με 1-0 επί της Λίβερπουλ, χάρη στο γκολ της Γκαρσία.

Όσον αφορά την «δική» μας Βεατρίκη Σαρρή, η οποία δεν ξεκίνησε στην βασική ενδεκάδα της τελευταίας αγωνιστικής, η Ελληνίδα είδε τους «γλάρους» να ηττώνται με 1-0 από τη Λέστερ. Υπό αυτές τις προϋποθέσεις και μετά την ισοπαλία της Τότεναμ με τη Γουέστ Χαμ (2-2), η Μπράιτον ολοκλήρωσε τη σεζόν στην 11η θέση και τους 16 βαθμούς, σε μία μέτρια σεζόν για την ίδια, η οποία πάντως συνοδεύτηκε με την παραμονή στην κατηγορία.

Δημήτρης Μανάκος