Η ιστορία… 27 συμμετοχών του Τσιμίκα στη Λίβερπουλ: Ξεπέρασε τον εαυτό του στο photo finish!

Για πρώτη φορά στην καριέρα του με τη Λίβερπουλ, ο Κώστας Τσιμίκας ξεπερνά το ατομικό του ρεκόρ και συμμετέχει σε 27ο διαφορετικό παιχνίδι στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο! Πέρασε ως αλλαγή απέναντι στη Άστον Βίλα, με το σκορ στο 1-0 και συνέβαλλε στην ισοπαλία της ομάδας του.



Η ιστορία… 27 συμμετοχών του Τσιμίκα στη Λίβερπουλ: Ξεπέρασε τον εαυτό του στο photo finish!

Κάθε πέρυσι και καλύτερα; Δεν ισχύει αυτό για τον Κώστα Τσιμίκα, ο οποίος με την είσοδό του στην αναμέτρηση της Λίβερπουλ απέναντι στη Άστον Βίλα, ξεπέρασε το δικό του ρεκόρ σε μία αγωνιστική περίοδο με τη φανέλα των «κόκκινων»!

Έφτασε τις 27 αναμετρήσεις στην τρέχουσα σεζόν, γεγονός που δεν είχε καταφέρει να πράξει προφανώς στις δύο προηγούμενες σεζόν.

Το 2020-21, ο πρώην μπακ του Ολυμπιακού έπαιξε επτά φορές αθροιστικά σε όλες τις διοργανώσεις. Πέρυσι, σε μία ιδιαίτερα ιστορική σεζόν για τη Λίβερπουλ, μιας και διεκδίκησε κάθε τίτλο, παίζοντας και όλες τις αναμετρήσεις που ήταν διαθέσιμες, σε κάθε λογής θεσμό, ο Τσιμίκας αγωνίστηκε 26 φορές, με το 50% των συμμετοχών του να λαμβάνει χώρα στην Premier League.

Πλέον, αυτό καταρρίφθηκε, με τον Τσιμίκα να αντιμετωπίζει για 3η φορά στην καριέρα του την Άστον Βίλα, συνεχίζοντας αήττητος απέναντί της!

Δημήτρης Μανάκος