Ευνόησε την… Άρσεναλ η τιμωρία της Γιουβέντους!

Σημαντική εξέλιξη για την Άρσεναλ, με τους «κανονιέρηδες» να ξεκινούν τις προσπάθειές τους από το 2ο γκρουπ δυναμικότητας στο Champions League, μετά την ποινή που επιβλήθηκε στη Γιουβέντους.Ευνόησε την… Άρσεναλ η τιμωρία της Γιουβέντους!

«Σοκ» έχει προκαλέσει στο φίλαθλο ποδοσφαιρικό κοινό η ποινή που επιβλήθηκε στη Γιουβέντους, με τους «μπιανκονέρι» να έχουν υποστεί αφαίρεση 10 βαθμών, με άμεση συνέπεια να πέσουν στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Serie A.

Άμεση συνέπεια αποτελεί η αλλαγή των δεδομένων στο Champions League, αναλογικά με τα δεδομένα που είχαν διαμορφωθεί, με την Άρσεναλ να είναι η ευνοημένη της υπόθεσης.

Οι «κανονιέρηδες» ανέβηκαν στο 2ο γκρουπ δυναμικότητας, στο οποίο συμπεριλαμβάνονται ισχυρές ομάδες, όπως και η Μπάγερν Μονάχου, καθώς ήταν αυτοί που βάσει βαθμών, έπρεπε να αντικαταστήσουν τη «Γηραιά Κυρία».

Όσον αφορά το πρώτο γκρουπ, εκεί θα βρίσκονται μόνο οι πρωταθλήτριες ομάδες, ενώ η Νιούκαστλ θα ξεκινήσει τις προσπάθειές της από το 4ο, καθώς επιστρέφει στον θεσμό μετά από 20 χρόνια.

Δημήτρης Μανάκος