Τρεις του ξέφυγαν: Ψάχνοντας να βρούμε σε ποιες ομάδες ΔΕΝ σκόραρε φέτος ο Κέιν…

Ακόμη ένα ρεκόρ κατάφερε να καταρρίψει ο Χάρι Κέιν, ο οποίος έγινε ο μοναδικός ποδοσφαιριστής στην ιστορία της Premier League που σκοράρει σε 25 διαφορετικά ματς σε μία σεζόν. Έχει βρει δίχτυα κόντρα σε 16 ομάδες. Ποιες είναι οι τρεις που του… ξέφυγαν;



Τρεις του ξέφυγαν: Ψάχνοντας να βρούμε σε ποιες ομάδες ΔΕΝ σκόραρε φέτος ο Κέιν…

Είναι δεδομένο πως αν δεν αγωνιζόταν φέτος στην Premier League ο Έρλινγκ Χάαλαντ, ο Χάρι Κέιν θα αποτελούσε με διαφορά τον κορυφαίο σκόρερ του πρωταθλήματος. Οι επιδόσεις του είναι αδιανόητες και αν η Τότεναμ, σε μία τόσο κακή σεζόν για την ίδια, έχει την δυνατότητα να σκέφτεται την Ευρώπη, το οφείλει ξεκάθαρα στον αρχηγό της.

Στον άνθρωπο που δεν έχει χάσει ούτε ένα από τα 37 ματς που έχουν δώσει οι Λονδρέζοι, στον ποδοσφαιριστή των 27 γκολ πλέον σε επίπεδο πρωταθλήματος, τον μοναδικό στα 30 χρόνια Premier League, που βρίσκει δίχτυα σε 25 διαφορετικές αναμετρήσεις.

Το γκολ του απέναντι στη Μπρέντφορντ με κομπίνα σε εκτέλεση φάουλ είναι απίθανο. Και προφανώς μας έβαλε στη διαδικασία να σκεφτούμε ποιες είναι οι ομάδες κόντρα στις οποίες ο αρχηγός της Εθνικής Αγγλίας ΔΕΝ έχει σκοράρει…

Είναι μόλις τρεις! Η Μπόρνμουθ, η Γουέστ Χαμ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Απέναντι στην πρώτη, ούτε στη νίκη με 3-2, ούτε στην ήττα με το ίδιο σκορ, βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Με τη δεύτερη, κατέγραψε απλώς μία ασίστ στα 180 λεπτά που αγωνίστηκε, με απολογισμό μία νίκη και μία ισοπαλία. Το ίδιο και κόντρα στους «κόκκινους διαβόλους», με μία ασίστ να κάνει την εμφάνισή της, αλλά κανένα… τρίποντο.

Απίθανος Χάρι Κέιν, αναμφίβολα ξανά ένας εκ των κορυφαίων!

Δημήτρης Μανάκος