Κέρδος επί… πέντε, με δύο G/G και την Άρσεναλ!

Δύο επιλογές στα γκολ από τις αναμετρήσεις της Premier League, σε συνδυασμό με το «διπλό» της Άρσεναλ επί της Νότιγχαμ Φόρεστ.  



Κέρδος επί… πέντε, με δύο G/G και την Άρσεναλ!

Φτάνουμε προς το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, αλλά το στοίχημα είναι… στοίχημα και ο Big Ben έχει κάνει τις επιλογές του, με φόντο τον… πενταπλασιασμό!

Τρεις είναι οι αναμετρήσεις που έχει επιλέξει. Ας τις δούμε αναλυτικά:

Ξεκινάμε από την πρωτεύουσα. Η Φούλαμ υποδέχεται την Κρίσταλ Πάλας σε ένα τοπικό ντέρμπι του Λονδίνου. Αμφότερες πλέον βαθμολογικά αδιάφορες, θα ψάξουν τη νίκη για θέμα γοήτρου. Επιθετικά είναι ικανές να προσφέρουν γκολ και για αυτό βρίσκεται σε πρώτο πλάνο η επιλογή του goal/goal. Κάτι που έχει επαληθευτεί στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία των δύο ομάδων στην έδρα της Φούλαμ.

Ίδια η επιλογή και στο Γουλβς – Έβερτον. Οι «λύκοι» έχουν καταφέρει να εξασφαλίσουν την παραμονή και υποδέχονται τους «μπλε» που... καίγονται. Προφανώς η πρώτη σκέψη θα ήταν να ακολουθήσουμε το κίνητρο των φιλοξενούμενων, αλλά δεν είναι ομάδα άξια εμπιστοσύνης. Τα «ζαχαρωτά» σίγουρα θα αναγκαστούν να ψάξουν το γκολ και μπορεί να την... πατήσουν πίσω.

Κλείνουμε την τριάδα με το «διπλό» της Άρσεναλ επί της Νότιγχαμ Φόρεστ. Οι ελπίδες για τον τίτλο έχουν εξανεμιστεί, όμως θεωρούμε πως η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα θα βγάλει και πάλι αντίδραση, όπως άλλωστε συνηθίζει πάντα να κάνει μετά από αρνητικά αποτελέσματα. Είναι ψηλά το «διπλό», φαντάζει εξαιρετική ευκαιρία η απόδοση, με το πιο πρόσφατο να λαμβάνει χώρα το 2016, σε ματς Λιγκ Καπ, όταν οι «κανονιέρηδες» είχαν επικρατήσει με 4-0.

Συνοπτικά, η πρόταση του Big Ben:

(17:00) Φούλαμ – Κρίσταλ Πάλας G/G

(17:00) Έβερτον – Γουλβς G/G

(19:30) Νότιγχαμ Φόρεστ – Άρσεναλ 2