Μπράιτον: Η υπόσχεση του Ντε Τζέρμπι και… ο Μάικλ Τζόρνταν!

Η απαράδεκτη εικόνα και το απαράδεκτο αποτέλεσμα της Μπράιτον στο παιχνίδι της περασμένης εβδομάδας με την Έβερτον, ενεργοποίησαν τον… μηχανισμό επαναφοράς με ισχυρό όρκο από τον Ντε Τζέρμπι. Τα είχε πει. Η Άρσεναλ δεν τον άκουσε. Και ένα από τα μεγάλα μυστικά ήταν και … ο Μάικλ Τζόρνταν!  



Μπράιτον: Η υπόσχεση του Ντε Τζέρμπι και… ο Μάικλ Τζόρνταν!

Οι «γλάροι» είχαν ισοπεδωθεί από την Έβερτον πριν από μια εβδομάδα, με τα «ζαχαρωτά» να έχουν σε πλήρη εφαρμογή το ένστικτο της επιβίωσης και να φτάνουν στο τρομερό 5-1 στην αναμέτρηση του Amex.

Αυτό «πόνεσε», πλήγωσε τον εγωισμό του Ντε Τζέρμπι και των παικτών του και ο Ιταλός θέλησε να θίξει ακόμα περισσότερο την προσωπικότητα των μελών του ρόστερ, λέγοντας πως: «Δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι για την υπέρβαση με την Ευρώπη…».

Βέβαια, ήξερε ακριβώς και ο ίδιος πώς ν’ αναλάβει τις ευθύνες του και τι να κάνει για να βοηθήσει τους παίκτες του να ξεπεράσουν το ντροπιαστικό αποτέλεσμα. «Θα δείτε την πραγματική μας εικόνα στο ματς με την Άρσεναλ» σχολίασε και μάλλον ο Μικέλ Αρτέτα δεν τον άκουσε καθόλου. Οι «κανονιέρηδες» εμφανίστηκαν… άδειοι πνευματικά στην αναμέτρηση της Κυριακής με την Μπράιτον, η οποία έφτασε στο τρομερό 3-0 στο «Έμιρεϊτς».

Και αφού ο Ντε Τζέρμπι δικαιώθηκε για την επιμονή και το πείσμα του για την εξασφάλιση της… διόρθωσης των κακώς κειμένων, αποκαλύφθηκε κι ένα από τα μεγαλύτερα μυστικά της Μπράιτον για τις ημέρες που προηγήθηκαν του παιχνιδιού στο Λονδίνο.

«Μας έβαλε να δούμε βίντεο με τον Μάικλ Τζόρνταν, για τον τρόπο με τον οποίο εκείνος έδινε νέο κίνητρο κάθε φορά στον εαυτό του. Ήταν το σωστό timing να το κάνει μετά την ήττα από την Έβερτον» είπε ο Ντένις Ουντάβ!

 

 

Κώστας Ζάλιαρης