Σέφιλντ Γουένσντεϊ: Από το +19 της βαθμολογίας, στο ... -4 γκολ στα πλέι-οφ ανόδου (vid)

Η Σέφιλντ Γουένσντεϊ είδε τον πρώτο ημιτελικό των πλέι-οφ ανόδου από την LeagueOne να πηγαίνει παντελώς στράφι, με την Πίτερμπρο των 19 βαθμών λιγότερων στην κανονική διάρκεια της σεζόν, να την διαλύει με σκορ 4-0 στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό των μπαράζ, το βράδυ της Παρασκευής! Μπούμερανγκ γύρισε η καζούρα προς την Ντέρμπι Κάουντι...  



Σέφιλντ Γουένσντεϊ: Από το +19 της βαθμολογίας, στο ... -4 γκολ στα πλέι-οφ ανόδου (vid)

Πόση διαφορά μπορεί να κάνει στο ποδόσφαιρο μόλις μια εβδομάδα...

Η εντυπωσιακή καθ' όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου, Σέφιλντ Γουένσντεϊ, κατάφερε με τον απίστευτο αριθμό των 96 βαθμών να εξασφαλίσει μόλις την 3η θέση της βαθμολογίας και να συμμετέχει στα πλέι-οφ ανόδου. Πριν την έναρξη της μίνι-διαδικασίας για την τρίτη ομάδα που θα πάρει την άνοδο προς την Τσάμπιονσιπ, οι οπαδοί των «κουκουβάγιων» ειρωνεύονταν εκείνους της Ντέρμπι Κάουντι φωνάζοντας από τις εξέδρες: «Θα μείνετε εδώ που είστε»!

Fast Forward μια εβδομάδα αργότερα, το βράδυ της Παρασκευής, η Πίτερμπρο από το -19 της βαθμολογίας, διέλυσε την Γουένσντεϊ με το τελικό 4-0 στο πρώτο μεταξύ τους ματς προς τον τελικό των μπαράζ ανόδου και πλέον, τα πράγματα για το σύνολο του Ντάρεν Μουρ είναι κάτι παραπάνω από δύσκολα.

Ποδόσφαιρο... Πάντοτε απρόβλεπτο! Τόσο, που σε μια βραδιά μπορεί να πάει στα σκουπίδια μια ολόκληρη σεζόν!

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης