Το απίθανο κατόρθωμα του Έιμπραχαμ: Ο ορισμός του «θα έχω πάρει τα πάντα στα 25 μου αν…»!

Έχει συνειδητοποιήσει κανείς τι κάνει ο Τάμι Έιμπραχαμ στα… 25 του έτη; Πιθανώς όχι, αλλά ίσως να μας κάνει να το διαπιστώσουμε, αν αυτό πραγματοποιηθεί. Διότι αν η Ρόμα πάρει το Europa League, ο Άγγλος θα έχει κατακτήσει το Champions League, το Europa League και το Europa Conference League!



Το απίθανο κατόρθωμα του Έιμπραχαμ: Ο ορισμός του «θα έχω πάρει τα πάντα στα 25 μου αν…»!

Έχει σημασία που η νίκη επί της Μπάγερ Λεβερκούζεν στο «Ολύμπικο» δεν ήρθε με γκολ του Τάμι Έιμπραχαμ; Καμία απολύτως. Έκανε αυτός το σουτ, απέκρουσε ο γκολκίπερ ασταθώς, σκόραρε ο Μποβ και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Στο τέλος της ημέρας, ο στόχος επετεύχθη. Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο έχει το απόλυτο πλεονέκτημα για την πρόκριση στον τελικό του Europa League και ο Άγγλος επιθετικός φαντάζει έτοιμος να «γράψει» ιστορία.

Και αυτό διότι, με την περσινή κατάκτηση του Europa Conference League και με το… χρυσό μετάλλιο του Champions League με την Τσέλσι, προ τριετίας μόλις ένας τίτλος εκκρεμεί: αυτός που διεκδικεί τη δεδομένη χρονική στιγμή. Το Europa League.

Αν λοιπόν η Ρόμα συνεχίσει στον θεσμό και φτάσει στον μεγάλο τελικό, ο Τάμι Έιμπραχαμ θα είναι ένα βήμα πριν από το… απόλυτο. Από τα τρία κορυφαία ευρωπαϊκά τρόπαια, με τα δύο εξ’ αυτών να βρίσκονται ήδη στην τροπαιοθήκη του! Και όλα αυτά, στα 25 του χρόνια…

Δημήτρης Μανάκος