Ο Ντιν Σμιθ έβγαλε ξανά τον καλό εαυτό του Βάρντι (vid)

Σπριντ στον κενό χώρο που θύμισε πιο νεανικές του εποχές, ψυχραιμία για να περάσει τον γκολκίπερ, γκολ, τρέξιμο στο κόρνερ, έξαλλος πανηγυρισμός. Ο Τζέιμι Βάρντι με τον Ντιν Σμιθ στον πάγκο της Λέστερ προσπαθεί να κάνει… πάρτι παραμονής και έχει γράψει πλέον μεγάλη ιστορία στην Πρέμιερ Λιγκ με τη φανέλα των «αλεπούδων».  



Ο Ντιν Σμιθ έβγαλε ξανά τον καλό εαυτό του Βάρντι (vid)

Μπορεί επί αρκετούς μήνες σε επίπεδο πρωταθλήματος να είχε μείνει «άσφαιρος», όμως, στα τρία πιο πρόσφατα ματς μετά και την αλλαγή προσώπου στην τεχνική ηγεσία, έχει καταφέρει να δείξει ότι ίσως άδικα δεν έπαιρνε τον χρόνο που του αναλογεί, από τον Μπρένταν Ρότζερς.

Η πιο… πονηρή από τις «αλεπούδες» των Σμιθ και Τέρι, «χτύπησε» ξανά απέναντι στην Έβερτον ολοκληρώνοντας την προσωρινή ανατροπή της ομάδας του απέναντι στην Έβερτον, ενώ, στο δεύτερο μέρος θα μπορούσε να έχει χαρίσει και τη νίκη αν σχεδόν πάνω στη γραμμή ο Ταρκόφσκι δεν απομάκρυνε την κεφαλιά του. Λίγο αργότερα σούταρε και σε κενή εστία δίχως να βλέπει, με την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ και τον Πίκφορντ να… κάνει τον σταυρό του για την τύχη που είχε.

Πλέον, στα χρονικά της παρουσίας του στην Πρέμιερ Λιγκ με τη φανέλα της Λέστερ, ο Βάρντι έχει τα περισσότερα παιχνίδια για τον σύλλογο στην κορυφαία κατηγορία, τις περισσότερες νίκες, τα περισσότερα γκολ και τις περισσότερες ασίστ. Και ευελπιστεί αυτή την … αναγέννηση που πραγματοποιεί στο φινάλε, να την μετουσιώσει σε βοήθεια για την επιβίωση της ομάδας που φέτος πέρασε τρομερά δύσκολες καταστάσεις…

 

 

Κώστας Ζάλιαρης