Μπράιτον: Ρεκόρ συγκομιδής βαθμών κι ακόμα μένουν εφτά παιχνίδια!

Η τρομερά εντυπωσιακή και άξια χειροκροτήματος, Μπράιτον, κατάφερε να ισοφαρίσει την καλύτερη επίδοση της ιστορίας της όσον αφορά στην συγκομιδή βαθμών στην κορυφαία κατηγορία της Αγγλίας και θα την ... εκτοξεύσει ακόμα περισσότερο! 



Μπράιτον: Ρεκόρ συγκομιδής βαθμών κι ακόμα μένουν εφτά παιχνίδια!

Οι «γλάροι» έκαναν χαμό απέναντι στην Γουλβς το απόγευμα του Σαββάτου και κατάφεραν να φτάσουν στο επιβλητικό 6-0, καταφέρνοντας παράλληλα να πανηγυρίσουν την μεγαλύτερη νίκη τους σε επίπεδο Πρέμιερ Λιγκ, στα χρονικά της παρουσίας τους στην Λίγκα! 

Πρόκειται για την ομάδα που έχασε τον Γκρέιαμ Πότερ μέσα στη σεζόν, εξασφάλισε 20 εκατομμύρια λίρες για να τον αποδεσμεύσει και προσέλαβε τον Ντε Τζέρμπι για να πάει ακόμα καλύτερα, ως τρανή απόδειξη του πλάνου και της αφοσίωση των ανθρώπων του κλαμπ στον στόχο της επιτυχίας. 

Μετά και το 6-0 απέναντι στους «λύκους», η Μπράιτον έχει πλέον 52 βαθμούς και 7 ματς να της απομένουν! Αυτό σημαίνει ότι έχει ήδη ισοφαρίσει την κορυφαία επίδοσή της σε ό,τι αφορά στην πιο λαμπερή Λίγκα του κόσμου, αλλά έχει ακόμα κι εφτά παιχνίδια για να βελτιώσει ακόμα περισσότερο αυτό το ρεκόρ, κυνηγώντας μέχρι και το ... Τσάμπιονς Λιγκ! Μπορεί οι πιθανότητές της να τοποθετούνται στο 1,53%, όμως από την στιγμή που είναι υπαρκτές, αξίζουν την αναφορά! 

Κώστας Ζάλιαρης