Τελευταία αγωνιστική της National League; Πληρωνόμαστε με δύο G/G!

Δείτε τις προβλέψεις του Big Ben για την τελευταία αγωνιστική της National League, με την 5η τη τάξει κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου να φτάνει στο τέλος της, λίγο πριν ξεκινήσουν τα play-off!  



Τελευταία αγωνιστική της National League; Πληρωνόμαστε με δύο G/G!

Η Ρέξαμ βρίσκεται ήδη στις επαγγελματικές κατηγορίες της Αγγλίας, για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια και η Νοτς Κάουντι έχει δεδομένα τερματίσει στην 2η θέση της National League, με την κατάταξη της πρώτης πεντάδας να έχει επί της ουσίας διαμορφωθεί.

Το σύνολο του Λουκ Γουίλιαμς είναι δεύτερο, η Τσέστερφιλντ βρίσκεται την 3η θέση, η Γουόκινγκ είναι δικαίως στην 4η και η Μπαρνέτ στην 5η, σε μία βαθμολογία που δεν υφίσταται πιθανότητα να αλλάξει στην τελευταία αγωνιστική, αν δεν… αυτοκτονήσει η Τσέστερφιλντ.

Ωστόσο, στρέφουμε την προσοχή μας σε δύο άλλες αναμετρήσεις, με αυτή της Χάλιφαξ απέναντι στην Ίστλι να είναι το βασικό ποντάρισμά μας. Αν η φιλοξενούμενη είχε κίνητρο, θα την στηρίζαμε, αλλά στην προκειμένη περίπτωση συζητάμε για δύο ομάδες που αδίκησαν τους εαυτούς τους, για διαφορετικό λόγο η κάθε μία. Σε καλύτερη κατάσταση η γηπεδούχος, θα προσπαθήσει να κλείσει νικηφόρα τη σεζόν η Ίστλι, που μετρά 6 ματς χωρίς τρίποντο. Πιθανό πάντως το G/G, που συνηθίζουν να επιβεβαιώνουν.

Όσον αφορά την δεύτερη αναμέτρηση, επιλέγουμε το ματς της Όλντερσοτ με την Όλντρινχαμ. Καμία από τις δύο έχει βαθμολογικό κίνητρο, μοιάζει με συνάντηση που μπορεί να αποφέρει γκολ και θέαμα, όπως άλλωστε συμβαίνει στα τελευταία πέντε παιχνίδια μεταξύ τους.. Καλή η περίπτωση του Over 2,5, σε ικανοποιητική απόδοση, με την φιλοξενούμενη να το επιβεβαιώνει περίτρανα στα τρία τελευταία παιχνίδια της.

Συνοπτικά, η πρόταση του Big Ben:

Χάλιφαξ – Ίστλι G/G

Όλντρινχαμ – Όλντερσοτ G/G