Ο Μπρούνο πέταξε πατερίτσες και μπότα και πρόλαβε να παίξει, έχοντας αδιανόητο σερί!

Σιγά που θα επέτρεπε στον εαυτό του να καθίσει στον καναπέ και να πάρει περισσότερο χρόνο ώστε να μην υπάρξει ρίσκο! Ο Μπρούνο Φερνάντες όχι απλά ήταν παρών στο ματς της Γιουνάιτεντ με την Τότεναμ, μπήκε και στην 11άδα και συνέχισε το τρομερό σερί που τον θέλει να μην έχει χάσει ΠΟΤΕ ματς από τραυματισμό στην καριέρα του!  



Ο Μπρούνο πέταξε πατερίτσες και μπότα και πρόλαβε να παίξει, έχοντας αδιανόητο σερί!

Ο Πορτογάλος αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την περασμένη Κυριακή, μετά το παιχνίδι με την Μπράιτον για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας, χρειάστηκε πατερίτσες και προστατευτική μπότα για τις ημέρες που βρισκόταν στο σπίτι του.

Το πρόβλημα στο δεξί πόδι ήταν τέτοιο που τον καθιστούσε αμφίβολο για την αναμέτρηση του Λονδίνου, το βράδυ της Πέμπτης. Κι όμως! Εκείνος ρίσκαρε, μάζεψε τις δυνάμεις του, πείσμωσε και έδειξε στον Τεν Χαγκ ότι – με το ok του ιατρικού επιτελείου – μπορούσε να τον εμπιστευθεί και να τον συμπεριλάβει στα βασικά του πλάνα.

Κάπως έτσι, με τον Μπρούνο να είναι βασικότατος για τους «κόκκινους διαβόλους» και να κάνει και την τρομερή μπαλιά προς τον Ράσφορντ στο δεύτερο γκολ της ομάδας του στο 44’, ο διεθνής χαφ απέφυγε το stop στο εκπληκτικό σερί καριέρας. Ποιο είναι αυτό;

Δεν έχει χάσει ΠΟΤΕ ματς λόγω τραυματισμού στην μέχρι στιγμής διαδρομή του στα γήπεδα ως επαγγελματίας!

 

 

Κώστας Ζάλιαρης