Αδιανόητη Άστον Βίλα, γκολ σε 20 σερί ματς και περισσότεροι βαθμοί στα 5 ευρωπαϊκά πρωταθλήματα!

Εξυπηρέτησε τον σκοπό της με μέτρια εμφάνιση, πήρε ακόμα μια νίκη, συνεχίζει να γράφει ιστορία. Η Άστον Βίλα κάνει μυθικά πράγματα με τον Ουνάι Έμερι στον πάγκο και αυτή τη στιγμή υπερέχει έναντι κάθε ομάδας στα πέντε μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, υπολογίζοντας τα 10 πιο πρόσφατα παιχνίδια τους!  



Αδιανόητη Άστον Βίλα, γκολ σε 20 σερί ματς και περισσότεροι βαθμοί στα 5 ευρωπαϊκά πρωταθλήματα!

Οι «χωριάτες» μπορεί να προκάλεσαν την δυσαρέσκεια και την νευρικότητα του κόσμου τους στο «Βίλα Παρκ» το βράδυ της Τρίτης στην αναμέτρηση με την Φούλαμ, όμως, το γκολ του Μινγκς από το πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετό.

Το τελικό 1-0 έστειλε το κλαμπ του Μπέρμιγχαμ στην 5η θέση της βαθμολογίας της Πρέμιερ Λιγκ, με τον Έμερι να έχει παραλάβει την ομάδα στο 16ο «σκαλί» μετά την απόλυση του Τζέραρντ!

Ο νέος κόουτς του συλλόγου, έγινε ο μοναδικός υπό τις οδηγίες του οποίου ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ σκοράρει σε 20 διαδοχικά ματς πρωταθλήματος στην έναρξη της θητείας του! Και φυσικά, αυτά τα γκολ πιστώνονται την τρομερή αναρρίχηση που έχει σημειώσει η Άστον Βίλα. Αυτό που αξίζει τρομερά να σημειωθεί, είναι πως στα 10 πιο πρόσφατα παιχνίδια, έχει εξασφαλίσει 26 βαθμούς.

Αυτό, σημαίνει πως πρόκειται για την καλύτερη συγκομιδή από κάθε άλλο ποδοσφαιρικό κλαμπ σε αυτό τον αριθμό των αναμετρήσεων το τελευταίο διάστημα, στα πέντε μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα!

 

 

Κώστας Ζάλιαρης