«Πληρωνόμαστε» από το ντέρμπι – Σκοράρει η Άρσεναλ στο «Έτιχαντ», όπως το… 2019!

Διαβάστε την πρόταση του Big Ben για το μεγάλο ντέρμπι της Μάντσεστερ Σίτι με την Άρσεναλ, ενθυμούμενος την στιγμή του… Λοράν Κοσιελνί το 2019!  



«Πληρωνόμαστε» από το ντέρμπι – Σκοράρει η Άρσεναλ στο «Έτιχαντ», όπως το… 2019!

Πρόκειται αναμφίβολα για το παιχνίδι της σεζόν, τόσο για τη Μάντσεστερ Σίτι, όσο και για την Άρσεναλ. Οι «πολίτες» γνωρίζουν πως αν πάρουν το τρίποντο έχουν εν συνεχεία το πρωτάθλημα στα… πόδια τους, την στιγμή που αν οι «κανονιέρηδες» πανηγυρίσουν στο «Έτιχαντ», ξέρουν πως αν κατακτήσουν τη νίκη και στα υπόλοιπα παιχνίδια, θα είναι αυτοί που θα σηκώσουν τον τίτλο της Premier League, για πρώτη φορά μετά την σεζόν 2003-04.

Σαφώς, ουδεμία σχέση έχει η εν λόγω συνάντηση με το αήττητο πρωτάθλημα στην εποχή του Αρσέν Βενγκέρ και για τον λόγο αυτό δεν θα στρέψουμε την συζήτηση στον νικητή, αλλά στα γκολ που ενδέχεται να παρακολουθήσουμε στο Μάντσεστερ.

Δεν είναι απλό να μην δεχθεί γκολ η Άρσεναλ, από τη στιγμή που ο Ρομπ Χόλντινγκ δεν έχει καλύψει επάξια το κενό του Γουίλιαμ Σαλιμπά, την ώρα πάντως που και το σύνολο του Μικέλ Αρτέτα διαθέτει μεγάλες επιθετικές αρετές.

Μπορεί να σκοράρει στο «Έτιχαντ» για πρώτη φορά μετά από τέσσερα χρόνια και εκείνο το γκολ του Κοσιελνί στο 11ο λεπτό και για τον λόγο αυτό θα επιλέξουμε το G/G, το οποίο πληρώνει εξαιρετικά.

Συνοπτικά, η πρόταση του Big Ben:

(22:00) Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ G/G στο 1.67 στη Novibet