Ίσακ: Σε επίπεδα σκοραρίσματος που μόνο ο Χάαλαντ τον ξεπερνά! (vids)

Ο Αλεκσάντερ Ίσακ είχε ξεπεράσει τα 10 τέρματα σε μια σεζόν, μονάχα μια φορά στην LaLiga. Τώρα, είναι πανέτοιμος να το πετύχει από την πρώτη του χρονιά στην Πρέμιερ Λιγκ! Ο Σουηδός επιθετικός δίνει πολλά πράγματα στην επίθεση της Νιούκαστλ, σμπαράλιασε την Τότεναμ και οι επιδόσεις του είναι τέτοιες που καλύτερός του είναι μονάχα ο Έρλινγκ Χάαλαντ!  



Ίσακ: Σε επίπεδα σκοραρίσματος που μόνο ο Χάαλαντ τον ξεπερνά! (vids)

Ο Ίσακ έχει αγωνιστεί μονάχα σε 15 παιχνίδια στο φετινό πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ, όπου πλέον γίνεται ο ... κακός χαμός και στην κορυφή, αλλά και στις θέσεις της ουράς για την επιβίωση και τον υποβιβασμό.

Φέτος, σίγουρα πλέον, δεν θα πανηγυρίσει κανένα τρόπαιο στη Νιούκαστλ. Διεκδίκησε το Λιγκ Καπ στον μεγάλο τελικό, αλλά εκεί η Γιουνάιτεντ υπερίσχυσε και τον άφησε με το μετάλλιο του φιναλίστ.

Οι «καρακάξες» φέτος θέλουν να κάνουν το μεγάλο βήμα της εξασφάλισης μιας θέσης στην πρώτη 4άδα για να βρεθούν την επόμενη σεζόν στο Τσάμπιονς Λιγκ και το μέλλον τους φαντάζει τέτοιο, αυτή τη στιγμή, που ακόμα καλύτερα πράγματα μπορεί να περιμένει ο κόσμος του συλλόγου.

Ο Ίσακ, με τα δύο τέρματα που πέτυχε το απόγευμα της Κυριακής απέναντι στην Τότεναμ σε διάστημα μόλις δυο λεπτών (19', 21'), έφτασε στα 10 για την πρώτη του χρονιά στην Πρέμιερ. Έγινε διψήφιος σε μια από τις καλύτερες σεζόν της καριέρας του, αφού είχε 17 γκολ το 2021 στην Σοσιεδάδ και 13 σε 16 ματς πρωταθλήματος στην Βίλεμ το 2019.

Στην παρουσία του στην κορυφαία Λίγκα αυτή τη στιγμή, ο Σουηδός επιθετικός βλέπει μονάχα τον Έρλινγκ Χάαλαντ να είναι καλύτερος από εκείνον σε ό,τι αφορά την συχνότητα του σκοραρίσματος! Με δεδομένο πως έχει παίξει σε 15 παιχνίδια στην Πρέμιερ, βρίσκει δίχτυα κάθε 97,2 λεπτά συμμετοχής, έναντι των 69,8 του κορυφαίου, Viking, της Μάντσεστερ Σίτι που κάνει ακατανόητα πράγματα.

Σε αυτή την λίστα συμπεριλαμβάνονται ποδοσφαιριστές που έχουν φτάσει μίνιμουμ στα 5 τέρματα την τρέχουσα ποδοσφαιρική χρονιά που μπαίνει πλέον στον πιο «καυτό» μήνα της.

 

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης