Τα μεγαλύτερα σκορ σε ημίχρονο και τα πέντε γκολ της Σίτι σε 18'! (vids)

Στο φινάλε των πρώτων 45' στο St. James' Park, ο δείκτης του σκορ είχε ανέλθει στο 5-0 για την Νιούκαστλ απέναντι στην αγνώριστη Τότεναμ. Βέβαια, αυτό είχε διαμορφωθεί... από το 21'! Φυσικά η περίσταση συμπεριλαμβάνεται στα ημίχρονα με το μεγαλύτερο προβάδισμα ομάδας στην Λίγκας, αν και η Σίτι παραμένει αξεπέραστη! 



Τα μεγαλύτερα σκορ σε ημίχρονο και τα πέντε γκολ της Σίτι σε 18'! (vids)

Οι «καρακάξες» βρήκαν τα «σπιρούνια» πιο ευάλωτα από ποτέ και δεν τα λυπήθηκαν καθόλου. Η ομάδα του Στελίνι σε κάθε τελική που έφτιαχναν οι παίκτες του Χάου, μάζευαν την μπάλα από τα δίχτυα τους, με αποτέλεσμα να γίνει μέχρι και αλλαγή τερματοφύλακα για τους Λονδρέζους με την ντροπή που είχε επέλθει για εκείνους. 

Το 5-0 της Νιούκαστλ στην ανάπαυλα, είναι το ένα από τα τρία μεγαλύτερα σκορ σε ημίχρονο αναμέτρησης της Πρέμιερ Λιγκ, με το κλαμπ του αγγλικού Βορρά να μπαίνει στην ίδια λίστα με τις Λέστερ και Μάντσεστερ Σίτι!

Οι «αλεπούδες», σε πολύ διαφορετική εποχή από αυτή που διανύει φέτος και με τον Τζέιμι Βάρντι τότε να προκαλεί τρόμο σε κάθε αντίπαλο, είχαν φτάσει στο 5-0 στην έδρα της Σαουθάμπτον το 2019, προτού το αποτέλεσμα της αναμέτρησης καταγραφεί ως ένα από τα πιο ιστορικά, έχοντας διαμορφωθεί στο τρομερό 9-0. 

Σ' εκείνο το ματς, στο 20ο λεπτό, το σκορ ήταν ακόμα στο 3-0! Κι όμως, η Μάντσεστερ Σίτι, επίσης το 2019, είχε καταφέρει να φτάσει στο 5-0 από το 18ο λεπτό αναμέτρησης! 

Πιο συγκεκριμένα, σε εντός έδρας ματς με την Γουότφορντ, στο 18' οι «πολίτες» είχαν σκοράρει πέντε φορές, με το αποτέλεσμα να διαμορφώνεται στο 85' από τον Ντε Μπρόινε στο 8-0. 


Κώστας Ζάλιαρης