Η Νιούκαστλ υπενθύμισε στην Τότεναμ τον εφιάλτη του 1996 με τα 7 γκολ! (vid)

Η Νιούκαστλ έχει πλέον υπογράψει τις δύο από τις τρεις πιο βαριές ήττες της Τότεναμ στα χρονικά της παρουσίας της στην Πρέμιερ Λιγκ μετά το συνταρακτικό 6-1 της Κυριακής, υπενθυμίζοντας, μάλιστα, στα «σπιρούνια», το τρομερό αποτέλεσμα του 1996, όταν τότε το σκορ ήταν ακόμα μεγαλύτερο! 



Η Νιούκαστλ υπενθύμισε στην Τότεναμ τον εφιάλτη του 1996 με τα 7 γκολ! (vid)

Αυτή τη φορά ο Μέρφι και ο Ίσακ σκόραραν από δυο φορές, με την Νιούκαστλ να κάνει ένα ατελείωτο πάρτι κόντρα στην Τότεναμ στο St. James' Park και να φτάνει στο 5-0 από το 21ο λεπτό της αναμέτρησης! 

Φυσικά το πόδι βγήκε απο το γκάζι και δεν χρειαζόταν κάτι ιδιαίτερο από εκείνο το σημείο κι έπειτα, με το αποτέλεσμα να διαμορφώνεται στο 6-1 και φυσικά να προκαλεί... σεισμό στην Πρέμιερ Λιγκ της φετινής αγωνιστικής περιόδου. 

Πίσω στο 1996 και πιο συγκεκριμένα στις 28 του Δεκέμβρη, ξανά στο ίδιο γήπεδο, οι «καρακάξες» είχαν σμπαραλιάσει πάλι την λονδρέζικη ομάδα. Πλέον, η Νιούκαστλ... ευθύνεται για δύο από τρεις πιο μεγάλες ήττες του κλαμπ της πρωτεύουσας στα χρονικά της Πρέμιερ! 

Τότε, λοιπόν, οι Άλαν Σίρερ, Λες Φέρντιναντ και Ρομπ Λι, είχαν σκοράρει από δύο φορές για το σύνολο του Κέβιν Κίγκαν, που μέχρι και εκείνο το ματς, είχε σερί εφτά αγώνων δίχως νίκη! 

Κώστας Ζάλιαρης