Η πρόβλεψη του Χρήστου Σωτηρακόπουλου: Τρεις άσσοι σε τρεις διαφορετικές κατηγορίες, επί… πέντε το κέρδος!

Διαβάστε τις προβλέψεις του Χρήστου Σωτηρακόπουλου, για τρία ματς το Σάββατο (22/04) σε Championship, League One και League Two.



Η πρόβλεψη του Χρήστου Σωτηρακόπουλου: Τρεις άσσοι σε τρεις διαφορετικές κατηγορίες, επί… πέντε το κέρδος!

Έχουμε μπει στην τελική ευθεία, οι αγωνιστικές λιγοστεύουν και παρότι στην Premier League παρακολουθούμε ένα από τα πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα στην ιστορία της, το ίδιο συμβαίνει και στις μικρότερες κατηγορίες του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Για αυτό, στρέφω την προσοχή μου σε τρία ματς που ξεκινούν από την Championship και τελειώνουν στην League Two. Ποια είναι αυτά;

Ο άσσος της Κόβεντρι με τη Ρέντινγκ, στην προσπάθεια των γηπεδούχων να μπουν στα play-off.

Την ίδια ώρα, θα «ποντάρουμε» και στο κίνητρο της Μπόλτον, στην 3η κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου, η οποία υποδέχεται τη Σριούσμπερι. Έχει να αντιμετωπίσει ζητήματα τραυματισμών, αλλά το γεγονός πως είναι αήττητη στα πέντε τελευταία ματς, ενδέχεται να διαδραματίσει τον ρόλο του. Όπως και από την άλλη πλευρά, το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι μετρούν πέντε ήττες στα έξι πιο πρόσφατα, έχοντας συγκεντρώσει τους λιγότερους βαθμούς στην κατηγορία, στα 450 τελευταία αγωνιστικά λεπτά που έχουν δώσει.

Η τριάδα «κλείνει» με την συνάντηση της Χάρτλπουλ με την Κρόουλι. Ακόμη ένας άσσος, καθώς οι γηπεδούχοι είναι αήττητοι στα πέντε τελευταία και θεωρείται πιθανό να κερδίσουν και να ισοβαθμήσουν με την αντίπαλό τους.

Συνοπτικά, η πρόταση του Χρήστου Σωτηρακόπουλου:

(17:00) Κόβεντρι – Ρέντινγκ 1 

(17:00) Μπόλτον – Σριούσμπερι 1 

(17:00) Χάρτλπουλ – Κρόουλι 1