Δύο G/G στη National League… δώρο!

Προ τελευταία αγωνιστική της National League και ο Big Ben σας κάνει… δώρο δύο G/G από την 5η κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου!



Δύο G/G στη National League… δώρο!

Εκκρεμούν μόλις δύο αγωνιστικές στη National League. Αυτή και ακόμη μία, με τη Ρέξαμ φυσικά να συγκεντρώνει ολόκληρο το ενδιαφέρον, αν αναλογιστεί κανείς πως απέχει μόλις μία επικράτηση από την εξασφάλιση της μαθηματικής ανόδου στις επαγγελματικές κατηγορίες του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Ωστόσο, ο Big Ben στρέφει την προσοχή του σε δύο αναμετρήσεις που ναι μεν δεν έχουν βαθμολογικό κίνητρο, αλλά μπορούν να εξασφαλίσουν το κέρδος. Αυτή της Σκάνθορπ με τη Σάουθεντ και αυτή της Γουόκινγκ, που βρίσκεται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με τη Γκέιτσχεντ.

Στην πρώτη περίπτωση, η Σάουθεντ θα προσπαθήσει να αποσπάσει ένα ιστορικό αποτέλεσμα Σκάνθορπ, αλλά στρέφουμε την προσοχή μας στο να σκοράρουν αμφότερες. Συνηθίζουν να το επιβεβαιώνουν, συναντάται σε απόδοση που «αγγίζει» τον διπλασιασμό και φαντάζει ως η ιδανική επιλογή

Όσον αφορά το δεύτερο παιχνίδι, η Γουόκινγκ δέχεται τουλάχιστον 1 γκολ στην έδρα της στα 3 τελευταία παιχνίδια, τη στιγμή που η Γκέιτσχεντ βρίσκει δίχτυα σε κάθε ένα από τα τέσσερα πιο πρόσφατα εκτός έδρας ματς της. Πάμε λοιπόν με το G/G, το οποίο συναντάται σε καλή απόδοση και έχουν επιβεβαιώσει στις δύο από τις τρεις πιο πρόσφατες περιπτώσεις που η Γουόκινγκ ήταν γηπεδούχος

Συνοπτικά, η πρόταση του Big Ben:

(17:00) Σκάνθορπ – Σάουθεντ G/G

(17:00) Γουόκινγκ - Γκέιτσχεντ