Μόνο η Λίβερπουλ θα μπορούσε να έχει τέτοια σκορ σε μια τόσο κακή σεζόν…

Τα έξι τέρματα απέναντι στην Λιντς συμπεριλαμβάνονται στα μεγαλύτερα σκορ που έχει πετύχει φέτος η Λίβερπουλ. Και έχει κι άλλα, μεγαλύτερα και πιο εντυπωσιακά. Κι όμως, δεν ξέρει αν θα προλάβει την 4άδα. Και η σεζόν της είναι τέτοια που ανά μια εβδομάδα μπορεί να παρουσιάζει διαφορετικό πρόσωπο. Μόνο οι «κόκκινοι» θα μπορούσαν να το κάνουν αυτό…  



Μόνο η Λίβερπουλ θα μπορούσε να έχει τέτοια σκορ σε μια τόσο κακή σεζόν…

Οι παίκτες του Κλοπ κατάφεραν να ξεσπάσουν και έδειξαν ότι το είχαν ανάγκη, πετυχαίνοντας έξι τέρματα στο «Έλαντ Ρόουντ», στην μεγαλύτερη νίκη του κλαμπ του λιμανιού στα χρονικά των επισκέψεών του σε αυτό το γήπεδο.

Το τελικό 6-1 έκανε τους ποδοσφαιριστές της Λίβερπουλ να το χαρούν, τον Κλοπ να χαμογελάσει ξανά και να βγάλει όλη την πίεση που αισθανόταν, ωστόσο, με δεδομένο πως και στο πρόσφατο παρελθόν το 7-0 επί της Γιουνάιτεντ πήγε… στα σκουπίδια, όλοι τα περιμένουν όλα από τους «κόκκινους».

Στον πρώτο γύρο είχε καταγραφεί και το 9-0 έναντι της Μπόρνμουθ, στο τελευταίο ματς του Σκοτ Πάρκερ στον πάγκο των «cherries», ενώ, στο Τσάμπιονς Λιγκ έχει επίσης υπάρξει μια βραδιά – όνειρο, με το 7-1 στην Γλασκώβη απέναντι στην Ρέιντζερς.

Κι όμως, η φετινή Λίβερπουλ είναι τόσο περίεργη, που μπορεί σε κάθε διαφορετικό παιχνίδι να παρουσιάζει το χειρότερο και το καλύτερο πρόσωπό της. Και απέχει 9 βαθμούς από την 4άδα σε ίδια ματς με τις Νιούκαστλ, Γιουνάιτεντ και Σίτι…

Είναι αλλιώς, τελικά, να… έχει ψυχικές αντοχές για να είσαι Liverpoolian!

 

 

Κώστας Ζάλιαρης