Η πιο «βαριά» ήττα της Νόριτς στην Championship την τελευταία πενταετία ήρθε από τη Μίντλεσμπρο! (vid)

Βράδυ που δεδομένα θέλει να λησμονήσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα βίωσε η Νόριτς, η οποία ηττήθηκε με 5-1 από τη Μίντλεσμπρο και γύρισε στο… 2017, καθώς ποτέ την τελευταία πενταετία, είχε χάσει με ένα τόσο ευρύ σκορ. Κανένας από τους Έλληνες βασικός, γκολ ξανά ο Άκπομ, που έφτασε τα 27 και «γράφει» ιστορία στο Lancashire.



Η πιο «βαριά» ήττα της Νόριτς στην Championship την τελευταία πενταετία ήρθε από τη Μίντλεσμπρο! (vid)

Τραγική εμφάνιση, πολύ κακό βράδυ και ήττα για τη Νόριτς από τη Μίντλεσμπρο, με τον Τσούμπα Άκπομ να βρίσκει δίχτυα για 8ο σερί εντός έδρας ματς, τον Δημήτρη Γιαννούλη να περνά ως αλλαγή και τον Χρήστο Τζόλη να είναι εκτός αποστολής.

Το σύνολο του Ντέιβιντ Βάγκνερ ήταν πολύ κατώτερο των περιστάσεων και το τελικό 5-1 από τη «Μπόρο» σηματοδότησε την 5η πιο «βαριά» ήττα της ιστορίας της Νόριτς στην Championship, τη στιγμή που ποτέ την τελευταία πενταετία είχε δεχθεί πέντε γκολ στην 2η τη τάξει κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Γενικώς, μπορούν να αισθάνονται και τυχερά τα «καναρίνια» που δεν φτάσαμε στην διαφορά των πέντε γκολ, καθώς πλέον θα συγκρινόταν με την πιο «βαριά» ήττα στην ιστορία τους στην Championship από τη Μπράιτον (5-0 το 2016), αλλά και από τη Στόουκ, με το ίδιο σκορ, 10 χρόνια νωρίτερα.

Να σημειωθεί πως ποτέ ιστορικά έχει δεχθεί έξι γκολ σε παιχνίδι της στην κατηγορία που βρίσκεται κάτω από την Premier League, πράγμα που στην κορυφαία Λίγκα του κόσμου, έχει συμβεί σε δύο περιπτώσεις!

Δημήτρης Μανάκος