Απίθανο: Τέταρτο φετινό ματς του Καντέ, με… τέταρτο διαφορετικό προπονητή στην Τσέλσι!

Στην βασική ενδεκάδα της Τσέλσι βρίσκεται για 4η φορά φέτος ο Ενγκολό Καντέ, με τον Γάλλο να καλείται να ακούσει τις οδηγίες ενός… τέταρτου προπονητή φέτος με την ομάδα του!



Απίθανο: Τέταρτο φετινό ματς του Καντέ, με… τέταρτο διαφορετικό προπονητή στην Τσέλσι!

Απίθανο και όμως αληθινό. Ο ορισμός του «ένας ποδοσφαιριστής έχει περάσει από 40 κύματα». Και δεν αναφερόμαστε προφανώς στους τραυματισμούς που αντιμετώπισε ο Ενγκολό Καντέ, αλλά στο γεγονός πως ξεκινά βασικός με την Τσέλσι για τέταρτη φορά φέτος και σε κάθε μία από αυτές, τον έχει επιλέξει διαφορετικός προπονητής.

Η αρχή έγινε φυσικά με τον Τόμας Τούχελ, στην αναμέτρηση των Λονδρέζων με την Τότεναμ, για να έρθει ο Γκρέιαμ Πότερ και να τον αξιοποιήσει κόντρα στην Άστον Βίλα.

Ο Γάλλος αμυντικός μέσος έλειψε λόγω τραυματισμού από τα τέλη του 2022 και έπειτα, γύρισε και είδε τον Μπρούνο Σαλτόρ να τον ξεκινά βασικό και… αρχηγό απέναντι στη Λίβερπουλ στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Και αισίως, φτάσαμε στο σημείο ο Φρανκ Λάμπαρντ να γίνεται ο τέταρτος διαφορετικός προπονητής που χρησιμοποιεί τον Ενγκολό Καντέ, συμπεριλαμβάνοντάς τον στο αρχικό σχήμα των «μπλε» για το ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Champions League! Είναι πραγματικά εντυπωσιακό…

Δημήτρης Μανάκος