Ο «κόκκινος» ΛεΜπρόν επέστρεψε από την «κόλαση» και μπήκε στα Playoffs (vids)

Τί κάνεις όταν βρίσκεσαι με την πλάτη στον τοίχο; Ο μόνος δρόμος είναι μπροστά. Και ο «Liverpoolian», ΛεΜπρόν στην 20η του σεζόν στο NBA, πείσμωσε. Ο «βασιλιάς» οφείλει να δίνει το παράδειγμα. Όχι να τα παρατά. Και κατάφερε να επιστρέψει από την «κόλαση» για να βάλει τους «λιμνανθρώπους» στα Playoffs!  



Ο «κόκκινος» ΛεΜπρόν επέστρεψε από την «κόλαση» και μπήκε στα Playoffs (vids)

Μέσος όρος 28,9 πόντοι, 8,3 ριμπάουντ, 6,8 ασίστ.

Σε 25 παιχνίδια κατάφερε να φτάσει στο 30+ των πόντων.

Μέσα στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο έγραψε μοναδική ιστορία όντας ο κορυφαίος σε πόντους σε ολόκληρη την ιστορία της Λίγκας στην regular season.

Για 19η φορά ήταν παρών στο All – Star Game.

Ο ΛεΜπρόν είχε τα πάνω και τα κάτω του. Όπως όλοι. Δεν είναι όλες οι μέρες ίδιες. Δεν είναι κάθε χρονιά το ίδιο εύκολη. Οφείλει όμως να είναι εποικοδομητική. Ο «κόκκινος» Τζέιμς, αφού είναι και μέτοχος της Λίβερπουλ, έχει τη νοοτροπία του «never say die».

Στην έναρξη της σεζόν, οι Λέικερς είχαν ρεκόρ 2-10. Κανείς δεν τους έδινε ελπίδες για να βρεθούν στα Playoffs. Μάλιστα, οι πιθανότητές τους ήταν στο 0,2%!

Έπρεπε να δώσουν «μάχη» μέχρι και την τελευταία στιγμή. Και αυτό έκαναν στο ματς με τους Τίμπεργουλβς που κρίθηκε στην παράταση. Και ήταν ένα από τα παιχνίδια όπου ο ΛεΜπρόν πέτυχε 30 πόντους, παίζοντας 45’:18’’!

Με ή χωρίς τον Ντέιβις, με ή χωρίς βοήθεια, με ή χωρίς την στήριξη του κόσμου, με ή χωρίς την πίστη από τους οπαδούς, ο King James έσωσε την παρτίδα με την εξασφάλιση της 7ης θέσης και την συμμετοχή στα Playoffs.

Όπως η Λίβερπουλ δεν παρατά τίποτα, ειδικά όταν έχει τους… άγραφους νόμους του «Άνφιλντ» μαζί της, έτσι και ο Τζέιμς, είναι ο «βράχος» όταν τα πράγματα ζορίζουν. Γιατί τότε είναι θα σου απλώσει το χέρι και θα σε τραβήξει προς τα πάνω. Ακόμα κι όταν η «κόλαση» μοιάζει πολύ πιο κοντά από το ξέφωτο…

 

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης