Ράμσντεϊλ και αστοχία αδίκησαν την εμφάνιση του Σαλάχ

Μόνος του έκανε περισσότερες τελικές απ’ ολόκληρη την Άρσεναλ. Κι όμως, πέτυχε ένα γκολ λιγότερο από αυτά που θα μπορούσε να έχει σημειώσει για να χαρίσει τη νίκη στην Λίβερπουλ. Ο Μοχάμεντ Σαλάχ αδικήθηκε στο ντέρμπι του «Άνφιλντ», με τον Ράμσντεϊλ και την ατυχία να του στερούν όσα θα μπορούσε να καταφέρει.  



Ράμσντεϊλ και αστοχία αδίκησαν την εμφάνιση του Σαλάχ

Ο Αιγύπτιος αστέρας των «κόκκινων» αστόχησε ξανά σε πέναλτι, έστειλε ψηλά την μπάλα σε κλασσική ευκαιρία με προβολή, είδε τον Ράμσντεϊλ να του αρνείται το μαγικό γκολ στις καθυστερήσεις και άκουσε τον Κλοπ να δηλώνει πως θα συζητήσει μαζί του για τα χτυπήματα από την άσπρη βούλα.

Όσο κι αν το ήθελε, όσο κι αν «σκύλιασε» κόντρα στην Άρσεναλ, ακόμα και με το γκολ που πέτυχε μειώνοντας το σκορ στο φινάλε του πρώτου μέρους, ο «Φαραώ» αδικήθηκε. Κι αυτό, διότι οι 10 τελικές που κατέγραψε μόνος του και τα 2,1 xGoals, ήταν περισσότερα απ’ όσα είχε ολόκληρη η Άρσεναλ με 9 τελικές και 1,4 xGoals στο ματς της Κυριακής!

Τόσες προσπάθειες για σκοράρισμα εις βάρος των «κανονιέρηδων» είχαν να καταγραφούν συνδυαστικά από τον Απρίλη του 2016 και τον Άντι Κάρολ! Ο Σαλάχ ήταν «σκασμένος», έχασε και λίγο το μυαλό του μετά την αστοχία στο πέναλτι, όμως, δεν μπορούσε να πιστέψει την επέμβαση που έκανε ο Ράμσντεϊλ στο τρομερό φαλτσαριστό σουτ που δοκίμασε στο 90’ + 5’…

 

 

Κώστας Ζάλιαρης