Απίθανο: Ρέξαμ και Νοτς Κάουντι στους 100 βαθμούς, με 106 γκολ για κάθε μία!

Απίθανα πράγματα λαμβάνουν χώρα τη δεδομένη χρονική στιγμή στη National League. Η Ρέξαμ ηττήθηκε, η Νοτς Κάουντι κέρδισε και οι δυο τους ισοβαθμούν στην κορυφή της βαθμολογίας στους 100 βαθμούς, με ακριβώς ίδιο αριθμό γκολ υπέρ τους.



Απίθανο: Ρέξαμ και Νοτς Κάουντι στους 100 βαθμούς, με 106 γκολ για κάθε μία!

Είναι δεδομένο πως πρόκειται για ένα από τα πιο ενδιαφέροντα πρωταθλήματα στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Πιθανώς για το καλύτερο που έχει γίνει ποτέ στη National League, με τη Ρέξαμ και τη Νοτς Κάουντι να μετρούν ακριβώς από 100 βαθμούς, έχοντας διαφορά μίας αναμέτρησης.

Στην κορυφή, λόγω της διαφοράς τερμάτων βρίσκεται το σύνολο του Λουκ Γουίλιαμς (η Νοτς Κάουντι), η οποία επικράτησε με 3-0 της Γουίλντστον και έφτασε τα 106 γκολ υπέρ της και τους 100 βαθμούς, τη στιγμή που έχει δεχθεί 39 γκολ.

Στην αντίπερα όχθη, η Ρέξαμ των 41 αναμετρήσεων, ηττήθηκε από τη Χάλιφαξ με 3-1, με ανατροπή, και έμεινε στους 100 πόντους, όσους δηλαδή και η Νοτς Κάουντι, με το γκολ του Λι υπέρ της στο 30΄, να σηματοδοτεί πως επίσης έχει πανηγυρίσει 106 φορές.

Μοναδική διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων αποτελεί η αμυντική επίδοση, καθώς η ομάδα που διοικεί ο Ρέινολντς έχει δεχθεί τρία γκολ λιγότερα. Επί της ουσίας όμως, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο!

Ρέξαμ και Νοτς Κάουντι βρίσκονται στην 1η και την 2η θέση της National League, με 100 βαθμούς ως συγκομιδή και 106 γκολ υπέρ τους. Ένα λιγότερο ματς και τρία γκολ λιγότερα στην εστία της πρώτης, διακρίνουν τους δύο συλλόγους, που αναμετρώνται σε τρεις μέρες στην έδρα της δεύτερης!

Δημήτρης Μανάκος