Όταν ο Αρτέτα προετοίμασε την Άρσεναλ με ηχεία αλά Άνφιλντ και η Λίβερπουλ την κατατρόπωσε! (vid)

Την αγωνιστική περίοδο 2021-2022, όταν ακόμα το πλάνο του Αρτέτα βρισκόταν σε πλήρη εξέλιξη, ο Ισπανός κόουτς είχε μια φαεινή ιδέα που δεν του βγήκε σε καλό. Φυσικά, ενόψει της νέας επίσκεψης στο «Άνφιλντ», το συγκεκριμένο έχει μείνει στο μυαλό όλων όσοι θέλουν να κάνουν καζούρα με το συγκεκριμένο περιστατικό.  



Όταν ο Αρτέτα προετοίμασε την Άρσεναλ με ηχεία αλά Άνφιλντ και η Λίβερπουλ την κατατρόπωσε! (vid)

Το ντοκιμαντέρ της Amazon είχε προδώσει την φαντασία του Αρτέτα που σε προπόνηση της ομάδας του πριν από επίσκεψη στο «Άνφιλντ», τον Νοέμβρη του 2021, είχε τοποθετήσει μεγάλα ηχεία στο προπονητικό γήπεδο της ομάδας του στο Colney.

Στόχος του ήταν να παίξουν οι ποδοσφαιριστές του υπό τους ήχους του «You ‘ll never walk alone» προκειμένου να συνηθίσουν την πίεση και να μείνουν ανεπηρέαστοι όταν θα πατούσαν το χορτάρι του «Άνφιλντ». Αποτέλεσμα; Η Λίβερπουλ έφτασε στο 4-0 σ’ εκείνο το ματς!

Τότε, τα πράγματα δεν είχαν πάει καθόλου καλά. Φέτος, όμως, στην Λίβερπουλ ίσως και να σκέφτονται ότι πολύ θα ήθελαν να έχουν χάσει εκείνο το ματς, αν θα μπορούσαν να είναι εκείνοι που τη φετινή σεζόν θα διεκδικούσαν τον τίτλο.

 

 

Κώστας Ζάλιαρης