Ο Πότερ μένει στην ιστορία της Τσέλσι ως ο χειρότερος με 20+ παιχνίδια στον πάγκο…

Δεν πήγαινε τίποτα καλά. Δεν μπορούσε να υπάρξει μεγαλύτερη υπομονή από τον Μπόελι. Ο Πότερ ανέλαβε τα δύσκολα, αλλά δεν ήταν η ώρα του. Και αποχωρεί από την Τσέλσι με αρνητικό πρόσημο και άσχημο τίτλο που θα συνοδεύει την θητεία του στους «μπλε».  



Ο Πότερ μένει στην ιστορία της Τσέλσι ως ο χειρότερος με 20+ παιχνίδια στον πάγκο…

Οι Λονδρέζοι ψάχνουν από την αρχή προπονητή…

Ο Γκρέιαμ Πότερ, όσο κι αν εντυπωσίασε στην Μπράιτον, αλλά και στα πρώτα του ματς στο «Στάμφορντ Μπριτζ» δείχνοντας πως θα μπορούσε τουλάχιστον να σταθεροποιήσει το «καράβι», αποδείχθηκε κατώτερος των περιστάσεων για το επίπεδο του κλαμπ.

Το βράδυ της Κυριακής, ένα 24ωρο μετά την εντός έδρας ήττα (2-0) από την Άστον Βίλα, ο Πότερ αποτέλεσε παρελθόν από την Τσέλσι και κάπως έτσι έμεινε να τον χαρακτηρίζει η επίδοση του… 1,27. Τι είναι αυτό; Η χαμηλότερη συγκομιδή βαθμών ανά ματς που έχει καταγραφεί στα χρονικά των προπονητών της Τσέλσι που βρέθηκαν για τουλάχιστον 20 παιχνίδια στην άκρη του πάγκου.

Ακριβώς την ίδια επίδοση είχε και ο Γκλεν Χοντλ, ελάχιστα μεγαλύτερη ο Ίαν Πότερφιλντ (1.28), στο 1,65 τερμάτισε ο Ρουντ Γκούλιτ και με το 1,67 είχε απομακρυνθεί ο Φρανκ Λάμπαρντ.

 

 

Κώστας Ζάλιαρης