Τρομερά πράγματα: «Η Μπαρτσελόνα θέλει δανεικό τον Ομπαμεγιάνγκ από την Τσέλσι!»

Απίστευτα πράγματα λαμβάνουν χώρα στην καριέρα του Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ μετά την αποχώρησή του από την ¶ρσεναλ. Διότι μετά τη μετακίνησή του στη Μπαρτσελόνα ως δανεικός, επέστρεψε στο Λονδίνο για την Τσέλσι και τώρα οι Καταλανοί τον θέλουν ξανά για το καλοκαίρι… Τρομερά πράγματα: «Η Μπαρτσελόνα θέλει δανεικό τον Ομπαμεγιάνγκ από την Τσέλσι!»

Δεν θα μάθουμε ποτέ τι πραγματικά συμβαίνει με την καριέρα του Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ τα τελευταία δύο χρόνια. Από τον Νοέμβριο του 2021 δηλαδή, όταν τσακώθηκε με τον Μικέλ Αρτέτα, αποχώρησε από την ¶ρσεναλ για τη Βαρκελώνη δίχως να ενημερώσει, έπαιξε ως δανεικός στη Μπαρτσελόνα και εν συνεχεία αποκτήθηκε από την Τσέλσι.

Διότι πλέον, ούτε χρόνο συμμετοχής έχει στους Λονδρέζους, ούτε μεγάλη διάθεση να αγωνιστεί, με τον Γκαμπονέζο να βρίσκεται μεταξύ πάγκου και εξέδρας. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ο Ομπαμεγιάνγκ πανηγύρισε με τους παίκτες των Καταλανών την πρόκριση έναντι της Ρεάλ Μαδρίτης στο Κύπελλο, για να προκύψει αισίως δημοσίευμα που θέλει τη Μπαρτσελόνα να ενδιαφέρεται για τον δανεισμό του!

Το εντυπωσιακό της υπόθεσης είναι πως σύμφωνα με τη Sport και ο Ομπαμεγιάνγκ θέλει να επιστρέψει στη Βαρκελώνη. Και μένει να δούμε τι μέλλει γενέσθαι κατά την καλοκαιρινή, μεταγραφική περίοδο…

Δημήτρης Μανάκος