Προγνωστικά στοιχήματος, Χρήστος Σωτηρακόπουλος: Γκολ στο Μαυροβούνιο

Με επιτυχία πέρασε η τελευταία μας προσπάθεια στα προκριματικά του EURO 2024 και ελπίζω σήμερα να έχουμε ανάλογα αποτελέσματα.



Προγνωστικά στοιχήματος, Χρήστος Σωτηρακόπουλος: Γκολ στο Μαυροβούνιο

ΙΡΛΑΝΔΙΑ – ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Η Γαλλία δοκιμάζεται σε ένα κρίσιμο παιχνίδι, στην έδρα της Ιρλανδίας και φυσικά είναι ξανά το φαβορί για να φτάσει σε μια άνετη νίκη. Νομίζω ότι μετά και από την εμφάνισή της απέναντι στην Ολλανδία, δεν χωρά αμφιβολία για το ποια θα είναι η ομάδα που θα πάρει την πρώτη θέση του ομίλου. Η Ιρλανδία μπαίνει για πρώτη φορά στη μάχη και παρά το μαχητικό της πνεύμα, πιστεύω ότι δύσκολα θα κρατήσει το μηδέν και γενικότερα τον ρυθμό χαμηλά. Για το Ιρλανδία – Γαλλία θα επιλέξω το διπλό σε συνδυασμό με Over 1,5 σε απόδοση 1.62 της Novibet.

ΟΥΓΓΑΡΙΑ – ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Η Ουγγαρία μπορεί να μην βγάζει μάτια αλλά με αυτή την εικόνα που έδειξε η Βουλγαρία στο ανασταλτικό κομμάτι της απέναντι στο Μαυροβούνιο, έχει κάθε λόγο να αισιοδοξεί πως μπορεί να φτάσει στη νίκη. Οι Ούγγροι έχουν καλές μονάδες και απέναντι σε μια ομάδα που στόχο έχει την αποφυγή της τελευταίας θέσης στον όμιλο. Ο άσος (1.48) δεν θα μπορούσε να πληρώνει περισσότερο στο Ουγγαρία – Βουλγαρία.

ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ – ΣΕΡΒΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Στο Μαυροβούνιο – Σερβία, οι δύο ομάδες γνωρίζονται αρκετά καλά και στην σημερινή μεταξύ τους κόντρα θα επιλέξω το εύρος των 2-3 τερμάτων στο 1.91. Πιστεύω ότι οι Μαυροβούνιοι θα καταφέρουν να βρουν δίχτυα απέναντι στην Σερβία, η οποία ωστόσο μπορεί να πάρει τη νίκη στο 2-1.

Οι γηπεδούχοι έδειξαν καλά στοιχεία στην πρεμιέρα στο ανοιχτό γήπεδο και αυτό θα επιχειρήσουν να εκμεταλλευτούν και σήμερα.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

πηγή: footballbet.gr