Έβαλε την GoPro, έκανε δεύτερο ντεμπούτο και κράτησε clean sheet: Ο Φόστερ είναι ξανά εδώ! (vid)

Ο Μπεν Φόστερ επέστρεψε στην ενεργό δράση για χάρη της Ρέξαμ του Ράιαν Ρέινολντς, απόλαυσε το δεύτερο ντεμπούτο του στην ομάδα μετά από 18 χρόνια, έστησε την αγαπημένη του κάμερα στην εστία και κράτησε clean sheet στο ματς με την Γιόρκ!  



Έβαλε την GoPro, έκανε δεύτερο ντεμπούτο και κράτησε clean sheet: Ο Φόστερ είναι ξανά εδώ! (vid)

Στα 39 του χρόνια και έχοντας αφοσιωθεί στα media της νέας εποχής με podcast και vidcast όπου αποκαλύπτει και εξιστορεί μυστικά και ιστορίες από την ποδοσφαιρική του καριέρα κι όχι μόνο, ο Μπεν Φόστερ δεν θα μπορούσε ν' απαντήσει αρνητικά στην πρόταση που δέχθηκε από την Ρέξαμ.

Άλλωστε, είναι η ομάδα στην οποία βρισκόταν και πριν από 18 χρόνια και έπειτα από τον τρόπο με τον οποίο ο σύλλογος της National League φέτος κέρδισε πολλούς οπαδούς με την παρουσία του στο Κύπελλο Αγγλίας, ο Φόστερ είπε το «ναι»!

Θέλησε να είναι μέλος του πρότζεκτ εξέλιξης και ανάπτυξης της ομάδας από τον γνωστό Χολιγουντιανό ηθοποιό, Ράιαν Ρέινολντς, έβαλε... στην άκρη την απόσυρση και επέστρεψε στο γήπεδο! Φυσικά, το έκανε με την αγαπημένη του κάμερα GoPro για ν' αποτυπώνει τις στιγμές και τα συναισθήματα για τις ανάγκες των βίντεο που δημιουργεί, ενώ, κατάφερε να κρατήσει και το clean sheet στο... δεύτερο ντεμπούτο του με τη φανέλα της Ρέξαμ, στο 3-0 επί της Γιόρκ.

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης