Η σεζόν του Τσάκα: Τρίτο γκολ σε 10 μέρες, πρώτο με την Ελβετία μετά από τέσσερα χρόνια! (vids)

Ασταμάτητος είναι ο Γκρανίτ Τσάκα το τελευταίο διάστημα. Μετά τα δύο του γκολ με την Άρσεναλ σε Ευρώπη και Premier League, το καλό «τρίτωσε», βρίσκοντας δίχτυα με την Ελβετία, για πρώτη φορά μετά από τέσσερα χρόνια!



Η σεζόν του Τσάκα: Τρίτο γκολ σε 10 μέρες, πρώτο με την Ελβετία μετά από τέσσερα χρόνια! (vids)

Είναι προφανές πως διανύει την καλύτερη χρονιά της ποδοσφαιρικής του καριέρας, αλλά ο Γκρανίτ Τσάκα φαίνεται πως έχει προσθέσει σε μεγάλο βαθμό και το γκολ στο παιχνίδι του.

Και αν οι αριθμοί δεν «μιλούν» από μόνοι τους, τα τρία γκολ σε λιγότερο από δύο εβδομάδες, σε τρεις διαφορετικές διοργανώσεις, αποτελούν την χαρακτηριστικότερη απόδειξη, με τον παίκτη της Άρσεναλ να σκοράρει σε Europa League, Premier League και πλέον, και στα προκριματικά του EURO 2024.

 

Η αρχή έγινε με τη Σπόρτινγκ Λισαβώνας στο «Έμιρεϊτς», για να έρθει το ματς με την Κρίσταλ Πάλας και να κάνει το 3-1, στο τελικό 4-1 της ομάδας του, φτάνοντας τα τέσσερα γκολ σε επίπεδο πρωταθλήματος.

 

Πλέον, το καλό… τρίτωσε για τον Ελβετό, καθώς το 13ο γκολ του Τσάκα με την Ελβετία είναι γεγονός, καθώς έκανε το 4-0 για τη χώρα του κόντρα στη Λευκορωσία, με υπέροχο σουτ εκτός περιοχής.

Κάπως έτσι, το πρώτο του γκολ με την Ελβετία μετά από τέσσερα χρόνια είναι γεγονός. Το προηγούμενο άλλωστε, έλαβε χώρα τον Νοέμβριο του 2019, στη νίκη με 6-1 επί του Γιβραλτάρ, και πάλι για τον ίδιο θεσμό!

Δημήτρης Μανάκος