Ο Big Ben στη National League: Στηρίζουμε τον… Λάνγκσταφ της Νοτς Κάουντι, δεν χάνει η Ίστλι!

Και στοίχημα έχουμε στο England365. Ακόμη και σε μία αγωνιστική γεμάτη με εθνικές ομάδες, υπάρχει κατηγορία στην Αγγλία που συνεχίζεται κανονικά. Ο Big Ben την παρατήρησε και στρέφει την προσοχή μας σε δύο αναμετρήσεις της National League!  



Ο Big Ben στη National League: Στηρίζουμε τον… Λάνγκσταφ της Νοτς Κάουντι, δεν χάνει η Ίστλι!

Μπορεί να μιλάμε για την 5η κατηγορία της Αγγλίας και την πρώτη που δεν λογίζεται ως επαγγελματική στο αγγλικό ποδόσφαιρο, αλλά αυτό δεν αναιρεί σε τίποτα την αξία που έχει το πρωτάθλημα και το ενδιαφέρον που έχουν προσδώσει σε αυτό τόσο η Ρέξαμ με τη Νοτς Κάουντι, όσο και σύλλογοι όπως η Ίστλι, που από το… πουθενά, φιλοδοξούν να μπουν στα play - off.

Για τον λόγο αυτό ο Big Ben στρέφει την προσοχή του στην αναμέτρηση της ομάδας του Λι Μπράντμπουρι με τη Μπόρεχαμ Γουντ, σε ένα ντέρμπι της 5ης και της 6ης θέσης της κατάταξης. Πολύ κρίσιμο ματς για την Ίστλι και μεγάλη ευκαιρία να βάλει από κάτω την αντίπαλό της, μεγαλώνοντας τη διαφορά τους, ώστε να αναπληρώσει και το περισσότερο ματς που έχει στην διάθεσή της.

Σημαντικό για αυτήν να «σπάσει» την παράδοση, σε εξαιρετική απόδοση το Χ2 για την 3η καλύτερη ομάδα σε συγκομιδή βαθμών στα 10 τελευταία ματς, που θα παίξει με σκοπιμότητα και πίσω από την μπάλα, όπως συνηθίζει σε ολόκληρη τη σεζόν.

Την ίδια ώρα, η Νοτς Κάουντι φιλοξενεί τη Σκάνθορπ και θέλει να επανορθώσει για τη «γκέλα» με την Μπαρνέτ πριν από μία εβδομάδα. Μοιάζει αποφασισμένη να «ξεσπάσει» και αυτό θα ζορίσει πολύ τη φιλοξενούμενη, που αν βρεθεί πίσω στο σκορ από νωρίς, δύσκολα θα έχει περιθώριο αντίδρασης. Μοναδικό ποντάρισμα με λογική αποτελεί το συνδυαστικό «1 και Over 2,5», ενώ θα μπορούσαν οι τολμηροί να στηρίξουν τον «κανονιέρη» Λάνγκσταφ, σε ένα ακόμη «μεγάλο» δικό του βράδυ.

Οι προτάσεις του Big Ben:

Μπόρεχαμ Γουντ - Ίστλι Χ2 διπλή ευκαιρία

Νοτς Κάουντι - Σκάνθορπ 1 και Over 2,5