Κανσέλο: «Ο Τούχελ μου στέρησε ένα Champions League, ας μου δώσει ένα άλλο!»

Χαρούμενος έδειξε να είναι ο Ζοάο Κανσέλο μετά τη φημολογούμενη πρόσληψη του Τόμας Τούχελ ως προπονητής της Μπάγερν Μονάχου, κάνοντας μία ιδιαίτερη δήλωση κατά της… Μάντσεστερ Σίτι!



Κανσέλο: «Ο Τούχελ μου στέρησε ένα Champions League, ας μου δώσει ένα άλλο!»

Ο Ζοάο Κανσέλο αποχώρησε από τη Γερμανία για να ενσωματωθεί στην αποστολή της Πορτογαλίας, ενόψει της αναμέτρησης με το Λίχτενσταϊν για την πρώτη αγωνιστική των προκριματικών του EURO 2024 και όταν επιστρέψει, θα δει τις συνθήκες να έχουν διαφοροποιηθεί.

Ο Νάγκελσμαν, με τον οποίο φημολογείται πως είχε αρκετά μεγάλη κόντρα, αποχώρησε από τη Μπάγερν Μονάχου και τη θέση του πήρε ο Τόμας Τούχελ, για τον οποίο εκκρεμεί μόνο η επίσημη ανακοίνωση.

Μετά την ευρεία νίκη της χώρας του, ο μπακ της Μπάγερν – που ανήκει στη Μάντσεστερ Σίτι – σαφώς και ρωτήθηκε για το εν λόγω γεγονός και απάντησε αφοπλιστικά.

«Μόλις το έμαθα. Γνωρίζω πως δεν θα βρω τον Νάγκελσμαν όταν επιστρέψω στη Μπάγερν. Με ήθελε εκεί, θέλω να τον ευχαριστήσω. Όσον αφορά τον Τούχελ; Με έκανε να χάσω ένα Champions League, οπότε ας ελπίσω πως θα μου το δώσει φέτος πίσω!»

Δημήτρης Μανάκος